18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atalanta Bergamo – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip 24 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Atalanta Bergamo – Lazio, Serie A
Aanvang: woensdag 24 juni 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: Atalanta Bergamo wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.12

Na een halve inhaalronde staat nu de eerste volledige Serie A-speelronde sinds februari op het programma, met direct een topwedstrijd. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Atalanta Bergamo – Lazio.

Kansrijk

Wanneer je aan de gemiddelde voetbalvolger vraagt de Italiaanse topclubs op te noemen, zal hij eerst denken aan Juventus, Napoli en Internazionale. Daarna pas aan een club als Lazio. Dat is ook niet zo gek, aangezien de laatste landstitel stamt uit 2000 en dat was zelfs pas de tweede in de clubgeschiedenis. Sindsdien werd nog wel vier keer de finale van de Coppa Italia gewonnen en driemaal mocht Lazio de Supercoppa aan de erelijst toevoegen.

Maar dit jaar is Lazio eindelijk weer kansrijk voor een kampioenschap. De club uit de hoofdstad staat per slot van rekening maar een puntje achter op koploper Juventus, met ook nog eens een beter doelsaldo (+37 om +26). Hierdoor kan een klein misstapje van de recordkampioen in het vervolg van de competitie al genoeg zijn. Tip: om daarvan te kunnen profiteren moet Lazio wel blijven winnen. Wedden op de voorspelling ‘Lazio wint’ geeft een quote van 3.05.

Attractie

Wedstrijden van Atalanta Bergamo bezoeken is een ware attractie. Kijk alleen maar eens naar het Champions League-avontuur van dit seizoen. De eerste drie duels werden verloren, maar door een waanzinnige eindsprint gingen de debutanten toch door naar de volgende ronde, waarin Valencia over twee wedstrijden met 8-4 werd verslagen. Ook in de competitie is er geen gebrek aan leuk voetbal. Atalanta scoorde in 26 wedstrijden namelijk al liefst 74 goals.

Om aan te geven hoe veel doelpunten dit zijn: na Atalanta is Lazio het team met de meeste doelpunten en de Romeinen maakten er veertien (!) minder dan Atalanta. Spitsen Duván Zapata en Luis Muriel tekenden allebei al voor dertien goals dit seizoen. Je kunt dit als tip gebruiken en wedden op de voorspelling dat een van deze twee gaat scoren. Voor een goal van Zapata krijg je een quote van 2.47 en voor Muriel 2.75.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan gaan de teams redelijk gelijk op. Van de laatste zes wedstrijden tussen beide ploegen won Atalanta er twee en Lazio een. Het doelsaldo is met 11-10 licht in het voordeel van de thuisploeg. De laatste Atalanta Bergamo – Lazio was in mei 2019 en eindigde in 0-2.

Teamnieuws

Lazio moet een aantal spelers missen voor deze wedstrijd. Zo zijn Luiz Felipe, Senad Lulic, Adam Marusic en Bobby Adekanye geblesseerd.

Bij de bezoekers van Atalanta Bergamo is de lijst aan afwezigen een stuk korter. Mario Pasalic zit een schorsing van één wedstrijd uit en Josip Ilicic heeft zijn enkel verstuikt.

Atalanta Bergamo – Lazio tip

Atalanta Bergamo – Lazio: de bezoekers moeten eigenlijk winnen om de titeldroom nog levende te houden. Dit kan echter lastig worden tegen de makkelijkst scorende ploeg van Italië. Tip: wedden op de voorspelling ‘Atalanta Bergamo wint’ met een quote van 2.12 bij Toto.

Atalanta Bergamo – Lazio Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Atalanta Bergamo: 2.12
Gelijkspel: 3.60
Winst Lazio: 3.05