18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atalanta Bergamo – Internazionale Serie A, voorspelling – wedden, quotes en tip 8 november 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Atalanta Bergamo – Internazionale, Serie A
Aanvang: Zondag 8 november, 15.00 uur
Beste wedtip: Aantal doelpunten over 3.5
Bookmaker:
Toto
Quote: 1.87

Atalanta ontvangt Inter voor een wedstrijd in de Serie A. Atalanta staat vierde, Inter zesde. In deze voorbeschouwing staan de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op Atalanta Bergamo – Internazionale.

Doelpunten

Atalanta verloor midweeks in de Champions League met 5-0 van Liverpool. Atalanta staat op vier punten in de Champions League. De club uit Bergamo heeft evenveel punten als Ajax. 

In de Serie A staat Atalanta op een vierde plek met twaalf punten. Dit zijn evenveel punten als Juventus: beide ploegen staan vier punten achter de huidige koploper AC Milan. Atalanta won de eerste drie competitiewedstrijden, vervolgens werden er twee verloren. Afgelopen speelronde herpakte de ploeg zich weer door Crotone met 2-1 te verslaan.

Atalanta kreeg dertien doelpunten tegen en maakte zelf zeventien doelpunten in zes wedstrijden in de Serie A. Gemiddeld scoort Atalanta iets minder dan drie doelpunten per competitiewedstrijd. Zowel Papu Gómez als Luis Muriel scoorden vier doelpunten in de competitie. Hans Hateboer vond twee keer het net. Ook de van PSV overgekomen spits Sam Lammers scoorde al twee doelpunten voor Atalanta in de competitie.

De wedstrijd tegen Liverpool was het eerste officiële duel waarin Atalanta dit seizoen niet scoorde. In de Serie A is dit wel elke wedstrijd gelukt. Inzetten op ‘Atalanta aantal doelpunten over 1.5’ heeft een quote van 1.78.

Wisselvallig

Inter verloor in de Champions League met 3-2 van Real Madrid in een spannend voetbalgevecht. Door deze nederlaag is Internazionale de hekkensluiter in z’n Champions League-groep. De Italianen hebben twee punten uit drie wedstrijden.

Inter staat zesde in de Serie A. De 18-voudig landskampioen staat op elf punten. Dit is één punt minder dan Atalanta en vijf punten minder dan koploper AC Milan. Inter heeft een wisselvallig seizoen. De wedstrijden tegen concurrenten werden dit seizoen nog niet gewonnen. Tegen Lazio eindigde de wedstrijd in 1-1 en de derby tegen AC Milan werd met 2-1 verloren. Afgelopen speelronde liet Inter ook nog eens punten liggen door 2-2 gelijk te spelen tegen Parma. Inter won in de competitie alleen de wedstrijden tegen Fiorentina, Benevento en Genoa.

Belangrijkste speler van Inter is Romelu Lukaku. De Belgische spits scoorde vijf goals in vijf competitiewedstrijden. Hij ontbreekt echter bij Inter door een blessure. Zijn spitsenpartner Lautaro Martínez maakte tot nu toe drie doelpunten in de Serie A.  

Inter scoorde dit seizoen vijftien doelpunten in de Serie A. Ook kreeg de club uit Milaan tien doelpunten tegen. 

Vorig seizoen

Vorig seizoen won Internazionale uit bij Atalanta met 0-2. In Milaan eindigde de ontmoeting tussen beide teams in 1-1. Inter eindigde vorig seizoen als tweede met 82 punten. Dit waren vier punten meer dan nummer drie Atalanta. 

Blessures

Atalanta mist de Nederlander Marten de Roon door een blessure. Ook Robin Gosens en Mattia Caldara ontbreken.

Bij Inter ontbreken Romelu Lukaku, Matías Vecino en Stefano Sensi door blessures.

Atalanta Bergamo – Internazionale tip

Bij de bookmakers is Inter licht favoriet voor dit duel. Het ontbreken van Lukaku zal echter wel een flinke invloed hebben. Beide ploegen hebben een nederlaag geleden in de Champions League en zijn op zoek naar eerherstel. Te verwachten valt dat er veel doelpunten gaan vallen. Beide ploegen scoren dit seizoen veel, maar krijgen ook relatief veel doelpunten tegen. De tip voor deze wedstrijd: Inzetten op de weddenschap ‘Aantal doelpunten over 3.5’ heeft een quote van 1.87 bij Toto.

Atalanta Bergamo – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto:
Winst Atalanta Bergamo: 2.65
Gelijkspel: 3.65
Winst Internazionale: 2.32