18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atalanta Bergamo – AS Roma voorspelling – wedden, quotes en tip zaterdag 15 februari 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Atalanta Bergamo – AS Roma, Serie A
Aanvang: zaterdag 15 februari 2020, 20.45 uur
Beste wedtip: winst Atalanta
Bookmaker: Toto
Quote: 1.77

In de Serie A staat Atalanta Bergamo – AS Roma op het programma. Het verschil op de ranglijst: drie punten. Dit is onze voorbeschouwing voor Atalanta Bergamo – AS Roma.

Sterk seizoen voor Atalanta

Atalanta is bezig aan een goed seizoen in de Italiaanse Serie A. Het staat op de vierde plaats met 42 punten uit 23 wedstrijden. Atalanta won twaalf keer, speelde zes keer gelijk en verloor vijf keer. Het heeft op het moment één directe concurrent en dat is ook meteen de tegenstander in dit duel: AS Roma. Het verschil met de Romeinen op de ranglijst bedraagt precies drie punten. Het belooft dus een spannend duel te gaan worden.

In de laatste gespeelde competitiewedstrijd trad Atalanta aan tegen Fiorentina. De wedstrijd werd gespeeld in Florence en de thuisploeg kwam na 32 minuten op een 1-0 voorsprong. Federico Chiesa was de doelpuntenmaker. Na rust trok Atalanta de wedstrijd echter naar zich toe. Duván Zapata en Roeslan Malinovski namen de treffers voor hun rekening.

Champions League is nog mogelijk in Rome

Bij AS Roma is er dit seizoen nog veel mogelijk. De Romeinen staan op de vijfde plaats in de competitie en vergaarden 39 punten uit 23 wedstrijden. Er werd twaalf keer gewonnen, zes keer gelijkgespeeld en zes keer verloren. De vijfde plaats geeft recht op deelname aan de Europa League, maar daar zal AS Roma geen genoegen mee willen nemen. De vierde plaats van Atalanta levert namelijk een ticket op voor de groepsfase van de Champions League, dat klinkt toch een stuk beter.

AS Roma kreeg afgelopen wedstrijd een tik van Bologna FC 1909. In het Stadio Olympico in Rome trokken de bezoekers uit Bologna met 2-3 aan het langste eind. Na 51 minuten stond het 1-3 voor Bologna. In de 72e minuut kwam Roma terug in de wedstrijd door een doelpunt van Henrich Mchitarjan. Roma loerde op de gelijkmaker, maar zag de kansen heel klein worden toen Bryan Cristante in de 80e minuut met een rode kaart mocht vertrekken. Bologna behield de voorsprong en nam de volle buit mee uit Rome.

Wat denken de bookmakers van Atalanta Bergamo – AS Roma?

Atalanta wordt gezien als de favoriet in dit duel. Een overwinning van de thuisploeg staat gequoteerd op 1.77. Een overwinning van de Romeinen heeft een quotering van 3.70 en een gelijkspel op 4.05.

Terug in de tijd: Atalanta zegeviert op bezoek bij AS Roma

De eerste ontmoeting in de Serie A leverde een overwinning op voor de club uit Bergamo. In de tweede helft vielen de twee doelpunten. In de zeventigste minuut scoorde Zapata de 0-1 en in de negentigste minuut besliste Marten de Roon het duel: 0-2.

Teamnieuws: Atalanta scoort vaak dit seizoen

Bij Atalanta hoeven ze zich geen zorgen te maken om het scorend vermogen. De nummer vier van de Serie A scoorde met 61 doelpunten het vaakst van elke club op het hoogste niveau. Torino kreeg onlangs zeven treffers van Atalanta om de oren. In Turijn werd het maar liefst 0-7 voor de bezoekers.

Atalanta Bergamo – AS Roma tip

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannend duel. De winnaar doet hele goede zaken met het oog op de verschillende posities op de ranglijst. Atalanta speelt thuis en scoort dit seizoen erg vaak. AS Roma zal het dus lastig gaan krijgen in Bergamo. Onze tip bij Atalanta Bergamo – AS Roma is dan ook dat de thuisploeg wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.77 bij Toto.

Atalanta Bergamo – AS Roma Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Atalanta Bergamo: 1.77
Gelijkspel: 4.05
Winst AS Roma: 3.70