18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Napoli voorspelling – wedden, quotes en tip 31 maart 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: AS Roma – Napoli, Serie A
Aanvang: zondag 31 maart 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: winst Napoli
Bookmaker: Toto
Quote: 2.28

In de Serie A staat een mooi affiche op het programma: AS Roma – Napoli. Het is het duel tussen de nummer vijf en twee. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel AS Roma – Napoli.

Plaats op de ranglijst nog onzeker

AS Roma staat op de vijfde plaats in de Serie A. De Romeinen haalden 47 punten uit 30 wedstrijden. Of Roma nog steeds op die plek staat aan het einde van het seizoen is allesbehalve zeker. Drie punten scheiden de Romeinen namelijk van nummer 9 Sampdoria. Een overwinning op Napoli zou dus goed uitkomen voor Roma. De bookmakers zien Napoli nét iets meer als de favoriet in dit duel. Een quotering van 2.28 is verbonden aan een Napolitaanse overwinning. Een Romeinse overwinning staat op 3.05 en een gelijkspel op 3.50.

AS Roma verloor de laatste wedstrijd op bezoek bij laagvlieger SPAL. Mohamed Fares zette de thuisploeg in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong. Diego Perotti maakte daarna vanaf de stip gelijk. Zeven minuten later kreeg ook SPAL een penalty. Deze werd benut door Andrea Petagna en dat was tevens de eindstand.

Solide op de tweede plaats

Napoli bezet momenteel de tweede plaats in Italië. De Napolitanen hebben tot nu toe een puntentotaal van 60. De tweede plek is het hoogst haalbare dit seizoen voor Napoli. Koploper Juventus heeft namelijk een voorsprong van maar liefst 15 punten. Het is een kwestie van wachten tot De Oude Dame tot kampioen gekroond zal worden.

Napoli won de laatste wedstrijd met 4-2 van Udinese. Na 26 minuten stond het 2-0 voor de thuisploeg. Binnen zes minuten was die voorsprong echter als sneeuw voor de zon verdwenen. Udinese kwam via goals van Kevin Lasagna en Seko Forfana op gelijke hoogte. In de tweede helft zorgden Arek Milik en Dries Mertens er uiteindelijk voor dat de punten in Napels bleven.

Onderlinge resultaten

AS Roma en Napoli stonden al vaak tegenover elkaar. In totaal maar liefst 147 keer. De statistieken zijn in het voordeel van AS Roma met 54 overwinningen. Napoli won 43 keer en 50 keer moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.

De laatste ontmoeting vond plaats op 28 oktober 2018. In Napels eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij AS Roma kan men over een fitte selectie beschikken.

Bij Napoli zijn er een aantal spelers afwezig. Het gaat om de volgende namen: Amadou Diawara, David Ospina, Raul Albiol, Lorenzo Insigne, Vlad Chiriches en Piotr Zielinski.

AS Roma – Napoli tip

AS Roma zal de aansluiting met nummer 4 AC Milan willen behouden en daarom is elke nederlaag een dure. Het zal ook beseffen dat het lastig gaat worden tegen de nummer twee van de Serie A. De beste AS Roma – Napoli tip is dat Napoli wint met een quotering van 2.28 bij Toto.

AS Roma – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 3.05
Gelijkspel: 3.50
Winst Napoli: 2.28