18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 2 december 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: AS Roma – Internazionale, Serie A
Aanvang: Zondag 2 december 2018, 20.30 uur
Beste wedtip: X of Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 1.39

AS Roma en Internazionale staan tegenover elkaar in de Serie A. Beide clubs kwamen doordeweeks nog in actie voor de Champions League. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AS Roma – Internazionale.

Gat met de rest

Samen met Napoli en Juventus heeft Inter een gat geslagen met de rest van de competitie. Juventus staat wel bovenaan op eenzame hoogte. Napoli heeft een punt meer dan Inter op het moment. De ploegen daaronder hebben minimaal vijf punten minder. Als Inter zondag verliest van Roma, dan is het gat al een stuk minder groot. De bookmakers zien de club uit Milaan wel als favoriet zondag. Een overwinning van Inter heeft namelijk een quote van 2.55, terwijl een zege van Roma een quotering van 2.70 heeft.

 
Deze week speelde Internazionale nog een wedstrijd in de Champions League. Het was een belangrijk duel tegen Tottenham Hotspur. The Spurs wonnen in Engeland met 1-0. Daardoor namem ze de tweede plek over van Inter in groep B. Een slecht resultaat dus voor de Italiaanse ploeg en Inter moet dus punten pakken in de laatste wedstrijd van de groepsfase.

Zeker van de knock-outfase

Het gaat in de Champions League beter dan in de Serie A voor Roma. Het verloor deze week wel met 0-2 van Real Madrid, maar de club uit Rome is wel door naar de knock-outfase. Viktoria Pilsen en CSKA Moskou staan namelijk allebei vijf punten achter Roma. Die achterstand kan niet meer overbrugd worden met nog maar een wedstrijd te spelen.

 
In de Serie A gaat het een stuk minder met Roma, want het staat momenteel op de zevende plek. Vorig seizoen wist de club nog als derde te eindigen in de Italiaanse competitie. De resultaten zijn de laatste weken ook niet erg goed. In de laatste vijf duels pakte de club uit Rome maar vijf punten. Door die wedstrijden is Roma een stuk afgezakt op de ranglijst.

Onderlinge duels in de Serie A

De duels tussen Roma en Inter gaan erg gelijk op in de Italiaanse competitie. Van de laatste zes edities wonnen beide clubs er twee en de andere twee duels eindigden in een gelijkspel. Vorig seizoen wist Roma niet te winnen van Inter. De ‘Nerazzurri’ wonnen het eerste duel, mede door twee goals van Mauro Icardi, met 1-3. Toen Inter later dat seizoen thuis speelde, eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Nu heeft een gelijkspel een quote van 3.45.

AS Roma – Internazionale tip

Beide clubs verloren deze week in de Champions League. Inter staat in de Serie A een stuk hoger op de ranglijst en is ook beter in vorm. De laatste jaren gingen de wedstrijden tussen deze clubs erg gelijk op. De tip bij deze wedstrijd is: X of Internazionale. De kans dat die club wint is groter, maar zo heb je meer zekerheid. Deze voorspelling van AS Roma – Internazionale heeft een quote van 1.39 bij Toto.

AS Roma – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 2.70
Gelijkspel: 3.45
Winst Internazionale: 2.55