18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Juventus voorspelling – wedden, quotes en tip 7 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: AC Milan – Juventus, Serie A
Aanvang: dinsdag 7 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: winst Juventus
Bookmaker: Toto
Quote: 2.08

In de Serie A staat er een mooi affiche op het programma. AC Milan en Juventus gaan het namelijk tegen elkaar opnemen. Het is het duel tussen de nummers zes (AC Milan) en één (Juventus. Dit is onze voorbeschouwing voor AC Milan – Juventus.

Vijfde plaats is hoogst haalbare

Voor AC Milan is de vijfde plaats dit seizoen het hoogst haalbare. De ploeg uit Milaan staat momenteel op de zesde plaats met 46 punten uit 30 wedstrijden. Er werd 13 keer gewonnen, 7 keer gelijkgespeeld en 10 keer verloren. Het verschil met nummer vijf AS Roma bedraagt twee punten. De Romeinse ploeg heeft daarentegen wel één wedstrijd minder gespeeld.

Milan is uitstekend uit de coronastop gekomen. Het is nog altijd ongeslagen sinds de hervatting van de Serie A. Eerst werd er met 1-4 gewonnen op bezoek bij Lecce. Daarna boekte het een 2-0 thuisoverwinning op AS Roma, volgde het 2-2 gelijkspel bij SPAL en won het met 0-3 op bezoek bij Lazio.

Kampioenschap komt steeds dichterbij

Het kampioenschap kan Juventus bijna niet meer ontgaan. Met nog acht wedstrijden te gaan staat het zeven punten voor op nummer twee Lazio. Juventus vergaarde 75 punten uit 30 wedstrijden en Lazio 68. Juve won 24 keer, speelde 3 keer gelijk en verloor 3 keer.

Juventus is nog altijd ongeslagen sinds de hervatting van de Serie A. Het won van Bologna (0-2), Lecce (4-0), Genoa (1-3) en Torino (4-1). De laatste keer dat Juve verloor in de competitie was op 8 februari. Toen dolf het met 2-1 het onderspit op bezoek bij Hellas Verona.

Wat denken de bookmakers van AC Milan – Juventus?

Juventus is volgens de bookmakers de favoriet voor de overwinning. Een overwinning van de ploeg uit Turijn heeft een quotering van 2.08. Een Milanese overwinning staat gequoteerd op 3.35 en een gelijkspel krijgt daarnaast ook een quotering van 3.35.

Terug in de tijd

AC Milan en Juventus stonden dit jaar al twee keer tegenover elkaar. De eerste ontmoeting was op 13 februari. Toen speelde beide ploegen tegen elkaar in het kader van de competitie. Het werd 1-1 in het San Siro. De tweede ontmoeting was in het kader van de Coppa Italia. Milan en Juve streden in de halve finale om een plek in de finale. De eerste wedstrijd eindigde 1-1 en dus had Juventus genoeg aan een 0-0 gelijkspel. Cristiano Ronaldo miste in de return een penalty.

Teamnieuws

AC Milan weet het net dit seizoen weinig te vinden. De Milanese ploeg kwam tot nu pas 39 keer tot scoren, terwijl bijvoorbeeld nummer negen Sassuolo al 55 keer scoorde. Juventus scoort er daarentegen wel lustig op los. Het kon tot nu toe al 63 keer juichen en kreeg ook maar weinig tegendoelpunten te verwerken. In totaal moest de keeper 26 keer vissen en daarmee is Juve de ploeg met de het laagste aantal tegendoelpunten in de Serie A.

AC Milan – Juventus tip

AC Milan-uit moet voor dit Juventus geen probleem zijn. Milan draait een redelijk matig seizoen en scoort dit seizoen weinig. Juve staat stevig op de eerste plaats en beschikt over een betere selectie. Onze tip bij AC Milan – Juventus is dat Juventus gaat winnen. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.08 bij Toto.

AC Milan – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 3.35
Gelijkspel: 3.35
Winst Juventus: 2.08