18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan- Internazionale voorspelling – wedden, tips en quotes 17 maart 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: AC Milan – Internazionale, Serie A
Aanvang: zondag 17 maart 2019, 20.30 uur
Beste wedtip: AC Milan wint en Piatek scoort
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Behalen van Champions League-voetbal is de voornaamste prioriteit van AC Milan en Internazionale. De Rossoneri zijn in goeden doen, vooral dankzij een topspits. Inter mist daarentegen zijn goalgetter node. Dit zijn de wedtips en quotes bij AC Milan – Internazionale.

Nieuwe dreun

Het toch al niet denderend draaiende Inter kreeg afgelopen donderdag een nieuwe tik te verwerken. De Nerazzurri werden op eigen terrein door Eintracht Frankfurt uitgeschakeld in de achtste finale van de Europa League.

Tegen de Duitse formatie ontbrak wederom Mauro Icardi. De officiële lezing is dat de Argentijnse topspits knieklachten heeft, maar volgens ingewijden heeft hij een salarisconflict en kwam hij daardoor de afgelopen maand amper in actie.

Zonder hun goalgetter draaien de Nerazzurri stroef. Slechts 1 van de laatste 5 officiële duels werd in winst omgezet. AC Milan, dat zijn laatste 5 Serie A-duels won, heeft een quotering van 2.40 voor een zege. Milan is de nummer 3 van de Serie A, nummer 4 Inter volgt op 1 punt.

Poolse pletwals

De zegereeks van AC Milan kan voor een groot deel op het conto van Krzysztof Piatek worden geschreven. De Poolse aanvaller maakte 8 goals in zijn laatste 8 duels. Er zijn verschillende weddenschappen die op hem van toepassing zijn.

Zo is ‘Piatek scoort de 1e of de laatste goal’ gequoteerd op 2.50. De weddenschap ‘Piatek scoort en wint’ heeft een quotering van 3.30. De meest lucratieve is ‘Piatek scoort 2 goals of meer’, gequoteerd op 9.00. Tegen die andere club in het blauw-zwart, Atalanta (nr. 7 van de Serie A), scoorde de Pool onlangs twee keer.

De Rossoneri hielden in hun laatste vijf thuisduels de nul, waaronder tegen Napoli. Voorspellen dat Milan tegen Internazionale de nul houdt, is gequoteerd op 2.70. Wedden op ‘AC Milan wint zonder tegendoelpunt’ heeft een quotering van 4.00.

De beste defensies van de Serie A

Van alle clubs uit de huidige top 10 van de Italiaanse competitie, zijn er slechts twee ploegen die minder hebben gescoord dan Milan en Inter. Met respectievelijk 41 en 40 goals in 27 duels regent het niet bepaald doelpunten bij de Rossoneri en Nerazzurri.

Daar staat tegenover dat beide clubs tot de beste defensies van de Serie A behoren. AC Milan stond pas 23 tegengoals toe, Inter doet het met 22 tegengoals zelfs nog iets beter. Alleen Juventus en Napoli slikten nog minder tegentreffers.

Met zulke cijfers is het niet waarschijnlijk dat er meer dan 2.5 goals worden gescoord. De laatste twee Milanese stadsderby’s waren weinig doelpuntrijk: 1-0 voor Inter eerder dit seizoen en 0-0 in april 2018. Wedden op minder dan 2.5 goals heeft daarom een lage quotering van 1.65. De weddenschap ‘AC Milan wint en minder dan 2.5 goals’ is met een quotering van 4.45 aanzienlijk hoger.

AC Milan – Internazionale tip

Milan is in bloedvorm en verloor geen van zijn laatste 10 officiële duels. De Rossoneri wonnen hun laatste 5 competitieduels. Krzysztof Piatek maakte 8 goals in zijn laatste 8 duels. Bij Inter draait het niet, getuige 1 zege in de laatste 5 wedstrijden. Tip bij het wedden op AC Milan – Internazionale: AC Milan wint en Piatek scoort, bij Toto gequoteerd op 3.30.

AC Milan – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 2.40
Gelijkspel: 3.15
Winst Internazionale: 3.15