18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 21 september 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: AC Milan – Internazionale, Serie A
Aanvang: Zaterdag 21 september 2019, 20.45 uur
Beste wedtip: Winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 2.24

De Derby della Madoninna staat zaterdag op het programma, oftewel AC Milan – Internazionale. De wedstrijd vindt natuurlijk plaats in San Siro, de thuishaven van beide clubs. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op dit duel.

Weinig goals voor en tegen

De wedstrijden van AC Milan zijn nog niet om over naar huis te schrijven dit seizoen. In de eerste drie duels scoorde de club pas twee keer, maar het kreeg er ook maar één tegen en daarom is de start nog niet heel slecht. Zo won de club twee keer en verloor het een keer, waardoor het nu met zes punten op de zevende plek staat.
Het duel tegen Hellas Verona van het afgelopen weekend geeft een goed beeld van hoe moeizaam het tot nu toe gaat bij AC Milan. Ondanks veel balbezit en een vroege rode kaart voor de tegenstander, kwamen de rood-zwarten lang niet tot scoren. Uiteindelijk was het Krzysztof Piątek die de ban brak in de 68e minuut en daarmee ook de eindstand gelijk op 0-1 bepaalde.

Sterke start

Internazionale is beter gestart aan het nieuwe seizoen, want met negen punten uit drie wedstrijden staat het eerste in de Serie A. Dit is zeker een ploeg om rekening mee te houden dit seizoen. Inter versterkte zich voorafgaand aan dit seizoen namelijk met spelers als Diego Godín, Alexis Sánchez en Romelu Lukaku. Of dit genoeg is om mee te doen om de titel zal zich in de loop der tijd moeten gaan uitwijzen.
Wat wel zeker is, is dat Internazionale zaterdag als favoriet gezien wordt in het duel met AC Milan. Een overwinning van de ‘uitploeg’ heeft namelijk een quote van 2.24, terwijl een zege van de thuisploeg een quotering van 3.15 heeft. Hier is zeker iets voor te zeggen, want Inter lijkt momenteel in een betere flow te zitten dan AC Milan.

Hoe een derby hoort te zijn

De neutrale kijker kon genieten toen AC Milan – Internazionale voor het laatst gespeeld werd, want er waren veel goals en veel strijd. Na drie minuten kwam de uitploeg al op voorsprong waardoor de wedstrijd gelijk opengebroken was. Toch vielen er geen goals meer voor de rust, maar na de pauze kwam daar snel verandering in. Niemand minder dan Stefan de Vrij verstevigde de voorsprong door in de 51e minuut te scoren. Kort daarna deed AC Milan wat terug, waardoor het verschil nog maar één doelpunt was. In de 67e minuut liep Inter weer uit door een strafschop te benutten. Vier minuten later scoorde de thuisclub weer. Toch bleef het hierbij en ging Internazionale er uiteindelijk vandoor met een 2-3 overwinning.

AC Milan – Internazionale tip

Het seizoen is nog jong en beide ploegen kunnen elkaar met deze wedstrijd alvast flink testen. Bij AC Milan lijkt het nogal stroef te lopen, maar toch geeft de ploeg ook weinig weg. Inter speelt wat zelfverzekerder en komt tot betere kansen. Vorig jaar bleek Internazionale te sterk te zijn en de tip bij deze wedstrijd is dat Inter dit jaar weer wint. Deze voorspelling van AC Milan – Internazionale heeft een quote van 2.24.

AC Milan – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AC Milan: 3.15
Gelijkspel: 3.15
Winst Internazionale: 2.24