18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VfL Wolfsburg – FC Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 27 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: VfL Wolfsburg – FC Bayern München, Bundesliga
Aanvang: Zaterdag 27 juni 2020, 15.30 uur
Beste wedtip: Dubbele kans, winst VfL Wolfsburg en gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 1.99

VfL Wolfsburg verdedigt een plek in de Europa League en de concurrentie is moordend. De club mag dus geen puntverlies leiden en het krijgt deze week de landskampioen FC Bayern München op bezoek. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op VfL Wolfsburg – FC Bayern München.

Wisselvallig

De resultaten van Wolfsburg zijn na de corona-onderbreking erg wisselvallig. In de laatste vijf wedstrijden won de club twee keer, verloor het twee keer en speelde het één keer gelijk. In het laatste duel was Wolfsburg wel erg overtuigend. De club won namelijk met maar liefst 1-4 van Schalke 04. Wout Weghorst nam zijn team op sleeptouw, want hij scoorde de eerste twee doelpunten.

Wolfsburg had de punten hard nodig in de strijd om de Europese tickets. Het staat momenteel op de zesde plaats en dit betekent aan het einde van het seizoen een plek in de Europa League. Deze plek is nog geen garantie, want Hoffenheim dat één plaats lager staat, heeft evenveel punten als Wolfsburg. Die zevende plaats geeft recht op de kwalificatie voor de Europa League en dit is minder prettig.

Landskampioen

Bayern München is wederom de kampioen van Duitsland en deed dit met heel veel doelpunten. De club leek zelfs het eigen record van 101 goals in één Bundesliga-seizoen te gaan verbreken. Dit wordt nog lastig, want de landskampioen heeft tot nu toe 96 keer gescoord en er staat nog één wedstrijd op het programma. Met vijf doelpunten evenaart het team het oude record en met zes gaat het er overheen. Het kan dus zomaar dat Bayern erg aanvallend speelt, want er staat qua stand toch niks meer op het spel voor de club.

Met de vorm van de club uit München zit het ook wel goed. De afgelopen vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen, waardoor Bayern uiteindelijk nog best gemakkelijk de titel pakte.

Veel wijzigingen

Wolfsburg mist een viertal spelers. Dit zijn Ignacio Camacho, William, Paulo Otávio en Mamoudou Karamoko. Deze spelers zijn allemaal al een tijdje geblesseerd en nog altijd niet fit genoeg bevonden om te spelen.

Bij Bayern München heeft het seizoen erin gehakt, want nu het kampioenschap binnen is, beginnen de spelers de pijntjes te voelen. Binnen de laatste twee weken kregen Thiago Alcántara, Ivan Perišić, Serge Gnabry en David Alaba last van blessures. Zij voegen zich daarmee bij spelers als Corentin Tolisso, Philippe Coutinho en Niklas Süle. Bayern zal dus met een gemankeerd team aan de aftrap verschijnen.

Late treffers

De teams troffen elkaar in competitieverband voor het laatst in december en toen leek het uit te lopen op een gelijkspel. Bayern had wel het betere van het spel, maar kreeg de bal voor een lange tijd niet in het doel. In de 83e minuut kwam Joshua Zirkzee binnen de lijnen en de Nederlander had maar twee minuten nodig om te scoren, 1-0 voor de club uit München. Serge Gnabry gooide de wedstrijd helemaal op slot door de 2-0 te maken in de 89e minuut. Een terechte zege voor de landskampioen, maar het ging toch nog moeizaam.

VfL Wolfsburg – FC Bayern München tip

Wolfsburg speelt nog om een Europees ticket en Bayern is al uitgespeeld op sportief vlak. De club uit München heeft wellicht nog wel aspiraties om het record van 101 doelpunten te verbreken. Dit kan ook juist slecht uitpakken. Daarnaast heeft Bayern veel last van blessures en ging het eerder dit seizoen ook lang gelijk op. De tip bij deze wedstrijd is: Dubbele kans, winst VfL Wolfsburg en X. Deze voorspelling van VfL Wolfsburg – Bayern München heeft een quote van 1.99.

VfL Wolfsburg – FC Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst VfL Wolfsburg: 3.95
Gelijkspel: 4.20
Winst FC Bayern München: 1.69