18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Spanje – Argentinië Olympische Spelen mannen, voorspelling – wedden, quotes en tip, 28 juli 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Spanje – Argentinië, Olympisch voetbaltoernooi mannen
Aanvang: Woensdag 28 juli, 13.00 uur
Beste wedtip: Spanje wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.87

Spanje en Argentinië hebben beiden al puntverlies geleden in het Olympisch voetbaltoernooi in Tokio. Nu zullen de ploegen alle zeilen bij moeten zetten om door te gaan naar de volgende ronde. Hier lees je de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op de Olympische wedstrijd Spanje – Argentinië.

Veelvraat Pedri

Spanje opende het Olympisch voetbaltoernooi voor de mannen met een 0-0 gelijkspel tegen Egypte. De tweede groepswedstrijd werd wel gewonnen: Spanje was Australië met 1-0 de baas. Het doelpunt werd tien minuten voor tijd gemaakt door Mikel Oyarzabal. De vier punten uit de eerste twee duels zijn genoeg voor de eerste plek in groep C. Australië en Argentinië hebben een puntje achterstand, waardoor de volgende ronde nog niet zeker is.

Pedri speelde tegen Australië alweer zijn 69e wedstrijd van het seizoen. De middenvelder van FC Barcelona is cruciaal in het spel van zijn ploeg. In de opbouw gaan alle ballen via hem. Hij is in staat het spel te vertragen of te versnellen, waardoor Pedri altijd het tempo van de wedstrijd kan bepalen.

Mikel Oyarzabal en Dani Olmo zijn de spelers die voor de doelpunten moeten zorgen bij de Spanjaarden. Oyarzabal speelde tot nu toe negentien interlands voor het grote Spanje, waarin hij vijf keer scoorde. Olmo deed zestien keer mee bij Spanje en hij scoorde drie keer. De twee moeten dus ook tegen Argentinië voor de doelpunten gaan zorgen.

Geen grote namen

Argentinië opende de Olympische Spelen 2020 met een verrassende en pijnlijke 2-0 nederlaag tegen Australië. Egypte werd vervolgens met 1-0 verslagen dankzij een doelpunt van Facundo Medina. De ploeg scoort dus, net als tegenstander Spanje, niet gemakkelijk en tegen Australië werden de doelpunten makkelijk weggegeven. Genoeg reden voor zorgen, maar het is nog altijd mogelijk om door te gaan naar de volgende ronde. Een resultaat tegen Spanje is hiervoor wel nodig.

De Argentijnen hebben niet het beste team van deze Spelen. Grote en bekende namen ontbreken in de selectie. De belangrijkste speler is het talent Thiago Almada, die nog speelt in eigen land. De aanvallende middenvelder is iemand die altijd kansen kan creëren, iets wat de ploeg erg nodig heeft dit toernooi. Tegen Australië begon hij echter op de bank. Bondscoach Fernando Batista gaf de voorkeur aan Alexis Mac Allister. Het resultaat in die wedstrijd was minimaal, dus misschien krijgt Almada de kans tegen Spanje.

Ezequiel Barco is een andere gevaarlijke speler. De kleine buitenspeler, die voetbalt in Amerika, is razendsnel. Als tegenstander moet je dus oppassen bij het weggeven van ruimte in de rug. Voor de rest is de selectie van Batista echt nog niet ervaren. Facundo Medina en Alexis Mac Allister zijn de enige spelers die interlands speelden voor het Argentijnse elftal.

Spanje – Argentinië tip

Spanje begon niet heel sterk aan de Olympische Spelen in Tokio, maar de ploeg is wel favoriet om te winnen van de Argentijnen. Argentinië heeft geen topteam meegenomen naar Japan, wat zichtbaar was in de eerste twee groepsduels. De tip: wedden op ‘Spanje wint’ met een quote van 1.87 bij Toto.

Spanje – Argentinië Olympisch voetbaltoernooi mannen wedden

Quotes bij Toto:
Winst Spanje: 1.87
Gelijkspel: 3.30
Winst Argentinië: 3.80