18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Real Betis voorspelling – wedden, quotes en tip 11 juni 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Sevilla – Real Betis, Primera División
Aanvang: donderdag 11 juni 2020, 22.00 uur
Beste wedtip: Sevilla wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.86

Ook de Spaanse competitie gaat weer beginnen en dat gebeurt direct met een stadsderby! Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Sevilla – Real Betis.

Vraagteken

Opeens kwam er een klein vraagteken te staan achter de herstart van de Spaanse competitie. Sevilla leek roet in het eten te gooien met een barbecue die tegen de coronaregels inging. Luuk de Jong, Lucas Ocampos, Franco Vázquez en Éver Banega gingen gezellig samen een dagje barbecueën en hiervoor kreeg de club een behoorlijke berg kritiek te verduren. Sevilla kwam weg zonder een grote boete en de spelers kunnen nu gewoon aan de aftrap verschijnen.

Het ultieme doel voor Sevilla dit seizoen is het halen van de Champions League. Dat is ook zeker haalbaar. Met nog elf duels te gaan bevindt de ploeg zich op plek drie en de gehele topvier mag volgend jaar aan het miljardenbal meedoen. Het verschil tussen plek drie en plek zes is wel maar twee punten. Tip: wanneer je denkt dat het Sevilla gaat lukken zich voor de Champions League te kwalificeren, dan kun je hierop wedden. Deze voorspelling krijgt een quote van 1.57.

Stijgen

Sinds de promotie terug naar het hoogste niveau in 2015 is het Real Betis eenmaal gelukt zesde te worden en twee keer eindigde de club op plek tien. Dit seizoen kreeg Betis versterking van onder meer Nabil Fekir en Borja Iglesias, waarmee er hoop was om opnieuw het linkerrijtje te kunnen halen. Voorlopig moet Betis daarvoor nog wel minimaal twee plekken en vier punten achterstand op Athletic Bilbao goedmaken.

Niks beter dan een zege op de stadsgenoot om te beginnen aan die inhaalrace. Twee plekken stijgen op de ranglijst moet te doen zijn nu er nog elf wedstrijden te spelen zijn. Dan moet het wel beter dan de periode voor Corona. Toen werd namelijk maar één van de laatste acht wedstrijden gewonnen, al was dat wel tegen koploper Real Madrid. Heb je vertrouwen in Real Betis, ga dan wedden op de voorspelling dat ze winnen. Dit levert een quote van 3.85 op.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan heeft de thuisploeg een licht voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussen beide ploegen won Sevilla er drie en Betis twee. Het doelsaldo is met 12-12 wel exact gelijk. De laatste Sevilla – Real Betis was in april 2019 en eindigde in 3-2.

Teamnieuws

Voor Sevilla-middenvelder Nemanja Gudelj is het nog een weekje langer wachten op weer voetballen. De Serviër zit een schorsing van een wedstrijd uit. Lucas Ocampos had een lichte blessure, maar lijkt ook weer fit genoeg om te starten.

Juanmi is de enige speler van Real Betis die niet kan meespelen. De rechtsbuiten moet door een blessure langs de kant toekijken. Loren Morón tekende recentelijk een nieuw contract bij de club en krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Borja Iglesias.

Sevilla – Real Betis tip

Sevilla – Real Betis: zoals we ook in de Bundesliga zien kan elk team compleet anders uit de Coronastop komen. Toch oogt de selectie van de thuisploeg sterk genoeg om dit duel te winnen. Tip: wedden op de voorspelling ‘Sevilla wint’ met een quote van 1.86 bij Toto.

Sevilla – Real Betis Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Sevilla: 1.86
Gelijkspel: 3.55
Winst Real Betis: 3.85