18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Sociedad – Atlético Madrid, voorspelling – wedden, quotes en tip 22 december 2020

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Real Sociedad – Atlético Madrid, Primera División
Aanvang: Dinsdag 22 december, 19.45 uur
Beste wedtip: Atlético Madrid wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.31

Een topper in de Spaanse competitie. Atlético Madrid gaat op bezoek bij Real Sociedad in San Sebastian. Atlético is koploper, Sociedad staat op de tweede plaats. Hier lees je voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Real Sociedad – Atlético Madrid.

Blessures

Real Sociedad verloor in het weekend met 2-1 van Levante. De nederlaag tegen Levante was de derde in de Primera División dit seizoen. De afgelopen vijf wedstrijden in de competitie wist Sociedad niet te winnen. De laatste overwinning in de competitie was op 22 november tegen Cádiz. Ondanks deze slechte reeks staat Real Sociedad nog op de tweede plaats in de competitie.

In de Europa League plaatste Real Sociedad zich door tweede te eindigen achter Napoli. AZ eindigde nipt op de derde plaats. Voor de volgende ronde heeft Sociedad een lastige tegenstander geloot: Manchester United.

Samen met FC Barcelona is Real Sociedad de meest scorende ploeg van de Primera División. De ploeg van trainer Imanol Alguacil maakte tot nu toe 25 doelpunten in de competitie. Zeven van deze 25 goals werden gemaakt door Mikel Oyarzabal. De aanvaller is echter geblesseerd en zal het duel met Atlético Madrid missen. Ook spelmaker David Silva ontbreekt vanwege een blessure.

Hoop op de titel

Atlético Madrid doet dit seizoen een serieuze gooi naar de landstitel in Spanje. Afgelopen weekend herstelde Atlético zich van een nederlaag tegen Real Madrid de week ervoor: er werd met 3-1 van Elche gewonnen. Luis Suárez scoorde twee doelpunten, het andere doelpunt werd gemaakt door Diego Costa. Atlético is de koploper van de Primera División met 29 punten uit twaalf wedstrijden. Nummer twee Sociedad heeft drie punten minder met maar liefst drie wedstrijden meer gespeeld. Real Madrid heeft drie punten minder met een wedstrijd meer gespeeld, Barcelona heeft acht punten achterstand op Atlético met ook een wedstrijd meer. De voorsprong van de mannen van Diego Simeone op de grootste concurrenten is dus flink.

In de Champions League plaatste Atlético Madrid zich door achter Bayern München als tweede te eindigen in een groep waarin ook RB Salzurg en Lokomotiv Moskou zaten. Chelsea wordt de tegenstander voor de ploeg uit Madrid tijdens de laatste zestien van de Champions League.

De grote kracht van Atlético Madrid is net zoals in de afgelopen jaren de verdediging. Keeper Jan Oblak incasseerde slechts vijf doelpunten in de Primera División. Elke andere ploeg in de Spaanse competitie kreeg minstens tien tegengoals. Wedden op ‘Real Sociedad 0 doelpunten’ heeft een quote van 2.30.

Vorig seizoen

Vorig seizoen won Real Sociedad in eigen huis met 2-0 van Atlético Madrid. Martin Ødegaard en Nacho Monreal verzorgden de doelpunten. Het duel in Madrid eindigde in 1-1. Voor Atlético scoorde Koke, terwijl Hector Herrera Sociedad op voorsprong had gezet door een eigen doelpunt te maken.

Real Sociedad – Atlético Madrid tip

Real Sociedad is bezig aan een slechte reeks, terwijl Atlético juist in topvorm verkeerd. Atlético Madrid is koploper en favoriet voor deze wedstrijd. De mannen van Simeone krijgen amper tegendoelpunten en met de doelpunten van Luis Suárez wordt er de laatste tijd vaak gewonnen. De tip: Wedden op ‘Atlético Madrid wint’ met een quote van 2.31 bij Toto.

Real Sociedad – Atlético Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto:
Winst Real Sociedad: 3.15
Gelijkspel: 3.05
Winst Atlético Madrid: 2.31