18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Sevilla, voorspelling – wedden, quotes en tip, 9 mei 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Real Madrid – Sevilla, La Liga
Aanvang: Zondag 9 mei, 21.00 uur
Beste wedtip: Real Madrid wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.95

Real Madrid werd uitgeschakeld in de Champions League, maar de volgende belangrijke wedstrijd staat alweer voor de deur. De ploeg van Zinedine Zidane maakt nog altijd kans op de Spaanse landstitel. Sevilla staat vierde en heeft nog een hele kleine kans om kampioen te worden. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op Real Madrid – Sevilla.

Karim Benzema

Met nog vier wedstrijden te gaan, kan de gehele top vier van Spanje nog kampioen worden. Dit weekend staat de topper FC Barcelona tegen Atlético Madrid op het programma. Real Madrid staat op dit moment op de tweede plaats, met twee punten achterstand op koploper Atlético. FC Barcelona heeft nog evenveel punten als Real Madrid en maakt dus ook nog een grote kans om kampioen te worden.

Midweeks verloor Real met 2-0 van Chelsea. Door deze nederlaag werd de ploeg van Zinedine Zidane uitgeschakeld in de Champions League. In het bekertoernooi werd de ploeg uit Madrid vroeg uitgeschakeld en ook de Supercup in Spanje werd niet gewonnen. Als de titel niet gewonnen wordt, pakt Real Madrid dus geen prijzen dit seizoen.

Karim Benzema is de grote vedette bij de Koninklijke. De Fransman maakte 28 doelpunten dit seizoen. Ook gaf Benzema acht assists; alleen Tony Kroos gaf er meer (10). Wedden op een doelpunt van Benzema tegen Sevilla heeft een quotering van 1.95.

Kleine kans op titel

Sevilla verloor afgelopen maandag met 1-0 van Athletic Bilbao. Door deze nederlaag bleef de ploeg van trainer Julen Lopetegui steken op 70 punten. De achterstand op koploper Atlético Madrid is zes punten met nog vier wedstrijden te spelen. Alleen een overwinning op Real Madrid geeft Sevilla nog een kleine kans op de landstitel.

Sevilla krijgt heel weinig doelpunten tegen in La Liga; alleen Atlético Madrid en Real Madrid kregen minder goals te verwerken dan de 27 van Sevilla. Doelman Yassine Bounou speelt hier een belangrijke rol in; de Marokkaans international kwam afgelopen zomer over van Girona en draait een uitstekend eerste seizoen. De topscorer van Sevilla is Youssef En-Neysri. De Marokkaan maakte 23 officiële doelpunten dit seizoen. Opvallend: En-Neysri gaf geen enkele assist. Wedden op een doelpunt van En-Neysri heeft een quote van 2.43 bij Toto.

Vorige ontmoeting

Real Madrid won de laatste vier onderlinge ontmoetingen met Sevilla. De vorige wedstrijd tussen Real Madrid en Sevilla was afgelopen december. Real won met 1-0 door een eigen doelpunt van Yassine Bounou.

Vorige ontmoeting

Real Madrid mist Lucas Vázquez, Daniel Carvajal en Raphaël Varane door blessures. Sergio Ramos is weer terug. Bij Sevilla is iedereen fit en dus kan de ploeg op volle oorlogssterkte aantreden tegen Real.

Real Madrid –Sevilla tip

Real Madrid en Sevilla moeten allebei winnen om nog kans te maken op de Spaanse landstitel. Real Madrid werd midweeks uitgeschakeld in de Champions League en zal alles op alles zetten om kampioen te worden. Sevilla leed een pijnlijke nederlaag tegen Bilbao en lijkt niet goed genoeg om de titelrace vol te houden. De tip: wedden op ‘Real Madrid wint’ met een quote van 1.95 bij Toto.

Real Madrid – Sevilla La Liga wedden

Quotes bij Toto:
Winst Real Madrid: 1.95
Gelijkspel: 3.45
Winst Sevilla: 3.60