18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Qatar – Verenigde Staten voorspelling – wedden, quotes en tip 29 juli 2021

Tim Giesbers

Wedstrijd: Qatar – Verenigde Staten, Gold Cup 2021
Aanvang: donderdag 29 juli 2021, 01.30 uur
Beste wedtip: Verenigde Staten wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.84

Gaat er een Aziatisch land in de finale van de Gold Cup komen of worden het toch twee Noord-Amerikaanse landen? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Qatar – Verenigde Staten.

Oefening

Dit is de volgende oefening voor Qatar richting het WK van 2022 in eigen land. Het oliestaatje krijgt hulp van alle kanten om goed voor de dag te komen op dat toernooi. Het deed al mee aan de Copa América en mag oefenen tegen Europese landen tijdens de WK-kwalificatie. Nu neemt het ook deel aan de Gold Cup. En met verve, want het is Qatar gelukt om de halve finales te halen, na een gelijkspel tegen Panama (3-3) en overwinningen op Grenada (0-4), Honduras (0-2) en El Salvador (3-2).

Het is in de Qatarese selectie bijna een unicum om ook geboren te zijn in Qatar. Ró-Ró (Portugal), Musab Kheder, Almoez Ali (beiden Soedan), Bassam Al-Rawi, Mohammed Waad (beiden Irak), Boualem Khoukhi, Karim Boudiaf (beiden Algerije), Ahmed Alaaeldin (Egypte), Mohammed Muntari (Ghana) en Yusuf Abdurisag (Somalië) zijn allemaal genaturaliseerd tot Qatarees staatsburger. Met dit bonte gezelschap zou het land deze Gold Cup kunnen winnen. Voor deze voorspelling geeft TOTO een quote van 6.95.

Favoriet

2002, 2005, 2007, 2013 en 2017: in al deze jaren wist het nationale team van de Verenigde Staten (ook wel bekend als USMNT) de Gold Cup te winnen. Hiermee concurreert het vooral met Mexico, dat de resterende toernooien vaak op de naam weet te schrijven. Wanneer de Verenigde Staten niet winnen, wordt in elk geval altijd minimaal de halve finales gehaald. Ook nu is dat dus weer het geval. Nog twee wedstrijden en overwinningen in Austin en Paradise en het is gelukt om opnieuw een Gold Cup op de naam te zetten.

De Amerikanen zijn favoriet en dat is niet zozeer dankzij de selectie, maar meer ondanks die selectie. Er is gekozen voor een verzameling van onervaren spelers, met veel namen van spelers die nog nooit een interland hebben gespeeld voor de nationale ploeg. Daarmee werd wel gewonnen van Haiti (1-0), Martinique (6-1), Canada (1-0) en Jamaica (1-0). Denk je dat het ook gaat lukken die laatste twee duels te winnen, dan kun je daarop wedden. Tip: deze voorspelling krijgt een quote van 2.61.

Onderlinge resultaten

De interland Qatar – Verenigde Staten is nog nooit gespeeld.

Teamnieuws

Qatar zal de hoop vooral hebben gericht op Almoez Ali. De aanvaller, geboren in Soedan, werd topscorer tijdens de Azië Cup van 2019 en wist op deze Gold Cup ook al vier doelpunten te maken. Ook Abdulaziz Hatem (drie goals) is goed op dreef dit toernooi.

Bij de Verenigde Staten viel Walker Zimmerman geblesseerd af en hij is vervangen in de selectie door Henry Kessler, die nog nooit een interland heeft gespeeld voor de Amerikaanse nationale ploeg. Verder lijkt het redelijk onervaren team vrij compleet.

Qatar – Verenigde Staten tip

Qatar – Verenigde Staten: de Qatarezen zijn prima bezig tijdens dit toernooi, maar het thuisvoordeel kan er wel eens voor zorgen dat de Verenigde Staten er toch met de overwinning vandoor gaan. Tip: wedden op de voorspelling ‘Verenigde Staten wint’ met een quote van 1.84 bij Toto.

Qatar – Verenigde Staten Gold Cup 2021 wedden

Quotes bij Toto

Winst Qatar: 4.10
Gelijkspel: 3.40
Winst Verenigde Staten: 1.84