18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – PAOK Saloniki voorspelling – wedden, quotes en tip 26 november 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: PSV – PAOK Saloniki, Europa League
Aanvang: donderdag 26 november 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.67

De Eindhovense thuisploeg moet alles op alles zetten om nog Europees te kunnen overwinteren. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel PSV – PAOK Saloniki.

Kritiek

De wittebroodsweken van trainer Roger Schmidt zijn voorbij. Het wordt tijd de balans op te maken van de eerste periode van de Duitser in Eindhoven. PSV was vol trots dat het gelukt was Schmidt aan te stellen, maar de prestaties zijn weinig overtuigend. In de Eredivisie staat de club voorlopig vier punten achter op koploper Ajax, maar vooral in de Europa League gaat het nog niet volgens wens. Met de derde plaats in de stand dreigt zelfs uitschakeling voor de winter.

Zo gek is de kritiek ook niet. Tegen zowel Granada (1-2) en PAOK Saloniki (4-1) werd verloren na een voorsprong bij de rust. En tussendoor werd pas in de laatste minuten van de blessuretijd afgerekend met Omonia Nicosia (1-2). Op basis van deze wedstrijden zou je kunnen wedden op een voorsprong die wordt weggegeven. Tip: je kunt gaan voor de voorspelling ‘PSV leidt bij rust en verliest’. Hiervoor staat een hele hoge quote van 45.00 bij Toto.

Tevreden

Zou je als seizoenskaarthouder welkom zijn in de stadions, dan is een vaste plek bij PAOK Saloniki geen verkeerde keuze. Ten eerste gaat het niet zo slecht met de club, gezien de derde plek in de tussenstand, virtueel op vier punten van de twee koplopers Olympiakos en Aris Saloniki. Maar daarnaast is het ook leuk om duels van PAOK te zien, omdat er over het algemeen redelijk veel doelpunten te zien zijn. De fans kunnen voorlopig tevreden zijn.

Het is niet eens dat PAOK zo’n enorme doelpuntenmachine is, maar meer dat in elke wedstrijd doelpunten te zien zijn. Vorige maand werd op bezoek bij Granada met 0-0 gelijkgespeeld, maar dat resultaat is een absoluut unicum voor PAOK. In zes van de laatste zeven wedstrijden scoorden beide ploegen en in de laatste vier duels vielen minstens drie treffers. Tip: wedden op de voorspelling ‘meer dan 2,5 goals’ geeft een quote van 1.66.

Onderlinge resultaten

In twee eerdere seizoenen stond de wedstrijd PSV – PAOK Saloniki gepland in Europees verband. In het seizoen 2000/01 won PSV uit met 0-1 en thuis met 3-0. Het seizoen erop won PSV in Eindhoven met 4-1, maar in Griekenland was PAOK met 3-2 te sterk.

Teamnieuws

PSV lijkt afscheid te hebben kunnen nemen van het coronaspook binnen het elftal. Wel moeten Armando Obispo, Érick Gutiérrez, Marco van Ginkel en Maximiliano Romero nog gemist worden door blessures. Het is de vraag of Mario Götze weer fit genoeg is om te kunnen spelen.

Tegenstander PAOK Saloniki lijkt een bijna complete selectie te hebben voor dit duel. Alleen linksback Dimitrios Giannoulis moet verstek laten gaan door een blessure. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door de Noor Adrian Nilsen Pereira.

PSV – PAOK Saloniki tip

PSV – PAOK Saloniki: het is erop of eronder voor beide teams. PSV heeft een winst nodig en PAOK wil koste wat kost niet verliezen. De kans is groot dat we van beide clubs minimaal een goal gaan zien. Tip: wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’ met een quote van 1.67 bij Toto.

PSV – PAOK Saloniki Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.73
Gelijkspel: 4.00
Winst PAOK Saloniki: 4.45