18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PAOK Saloniki – PSV Europa League, voorspelling – wedden, quotes en tip 5 november 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: PAOK Saloniki – PSV, Europa League
Aanvang: Donderdag 5 november 2020, 18.55 uur
Beste wedtip: Winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 3.35

PSV heeft de kans om een grote stap te zetten in de groepsfase van de Europa League. De Eindhovenaren spelen een uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki en een overwinning is zeer welkom. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op PAOK Saloniki – PSV.

Gelijkspel

PAOK Saloniki is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in dit seizoen van de Europa League. In de eerste groepswedstrijd tegen Omonia Nicosia haalde PAOK een punt: het werd 1-1. De tweede wedstrijd tegen FC Granada eindigde in 0-0. De Grieken staan dus op twee punten uit twee wedstrijden. Toch is PAOK volgens de quoteringen van Toto de favoriet in deze Europese wedstrijd. Voor een overwinning van de thuisploeg krijg je 2.03 en voor een zege van PSV 3.35.

In Griekenland werd PAOK vorig jaar met achttien punten achterstand op Olympiakos tweede in de competitie. Net als in de Europa League speelt PAOK regelmatig gelijk in de competitie.

De club heeft in eigen land dit seizoen zes wedstrijden achter de rug. Van deze wedstrijden won PAOK er drie. In de overige wedstrijden speelde de ploeg drie keer gelijk. Hoewel PAOK dit seizoen in de competitie én in de Europa League nog niet heeft verloren, wint het dus niet gemakkelijk.

Stap richting overwinteren

PSV kan met een overwinning in Griekenland een grote stap zetten richting overwintering in de Europa League. De Eindhovenaren staan momenteel tweede in groep E met drie punten uit twee wedstrijden. Bij een overwinning op PAOK komt de ploeg van trainer Roger Schmidt op zes punten te staan. Dit is zeker nog niet genoeg om te overwinteren. Echter, de verwachting is dat Omonia Nicosia geen serieuze tegenstander is voor de eerste twee plekken. PSV heeft aan Granada en PAOK dus haar grootste concurrenten. Met een overwinning op PAOK komt PSV vier punten voor te staan en op die club, en kan het zich in de rest van de groepsfase een eventuele misstap permitteren.

In de Eredivisie boekte PSV afgelopen weekend opnieuw een overwinning. Het won met 4-0 van ADO Den Haag. Het stond lang 2-0 voor PSV maar in de slotfase zorgden doelpunten van Ryan Thomas en Noni Madueke voor de ruimere einduitslag. Door deze overwinning staat PSV derde in de Eredivisie, op twee punten van koplopers Ajax en Vitesse. Ondanks de vele corona-gevallen bij PSV houdt de club zich goed staande in de competitie. Deze lijn zal Schmidt door willen trekken naar de wedstrijd tegen PAOK.

Actualiteit

PAOK is haar hoofdtrainer verloren aan het Braziliaanse Palmeiras. Abel Ferreira heeft de club dit weekend per direct verlaten. De Uruguayaan Pablo García is momenteel de trainer van PAOK. García heeft zes jaar bij de club gespeeld en was vorige week nog de trainer van PAOK onder twintig.

PSV heeft andere problemen rondom de selectie: corona blijft toeslaan. Schmidt mist Timo Baumgartl, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Joël Piroe, Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Vincent Müller.

Aanvallend beschikt PSV over genoeg spelers met voldoende kwaliteiten om de wedstrijd in Eindhovens voordeel te beslissen. Maar achterin is het puzzelen voor Schmidt. Zo moesten middenvelders Ryan Thomas en Mauro Júnior dit weekend spelen als vleugelverdedigers tegen ADO Den Haag.

PAOK Saloniki – PSV tip

PAOK gaat volgens Toto de wedstrijd in als favoriet. De verhoudingen liggen wellicht anders. PSV is ondanks de coronagevallen bezig aan een goed seizoen. PSV heeft defensief dan wel problemen, maar de aanval is op oorlogssterkte en moet PAOK kunnen verslaan. De tip voor PAOK Saloniki – PSV is daarom: Winst PSV. Deze voorspelling heeft een quotering van 3.35 bij Toto.

PAOK Saloniki – PSV Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst PAOK Saloniki: 2.03
Gelijkspel: 3.45
Winst PSV: 3.35