18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Paris Saint-Germain voorspelling – wedden, quotes en tip 2 december 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Manchester United – Paris Saint-Germain, Champions League
Aanvang: woensdag 2 december 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: meer dan 3,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.53

Beide ploegen zijn nog vol in de race voor een ticket voor de knock-outfase van de Champions League. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Manchester United – Paris Saint-Germain.

Attractief

In de Premier League hebben de fans van Manchester United nog wel eens wat te klagen over hun team, maar in de Champions League gaat het voorlopig uitstekend. Velen hadden weinig vertrouwen door de tegenstand van Paris Saint-Germain en RB Leipzig, maar na vier wedstrijden gaan de Engelsen fier aan de leiding van Poule H. Na overwinningen op PSG (1-2) en Leipzig (5-0) volgde nog een uitglijder tegen Istabul Basaksehir (2-1), maar de return tegen de Turken werd met 4-1 gewonnen.

Duidelijk is dat de aanval prima op schot is. Alleen Bayern München (15), Borussia Mönchengladbach (14) en FC Barcelona (13) wisten meer goals te maken dan de 12 van Manchester United. Vooral Bruno Fernandes, Anthony Martial en Marcus Rashford hebben hier een belangrijk aandeel in. Die eerste twee tekenden beiden voor drie goals en Rashford kwam zelfs tot vijf doelpunten. Tip: wedden op de voorspelling dat Rashford ook nu scoort, geeft je een quote van 3.55.

Herkansing

Vorig jaar moest het jaar worden van Paris Saint-Germain. In de groepsfase wisten de Fransen Real Madrid achter zich te houden en na de winterstop werd afgerekend met achtereenvolgens Borussia Dortmund, Atalanta Bergamo en RB Leipzig. Voor het eerst werd hiermee de finale bereikt van het allerhoogste Europese niveau. Zat er ook een eindzege in? Nee, want de pech van PSG was dat Bayern München diezelfde finale had bereikt. En de Duitsers lieten zich niet verslaan.

Dit seizoen moet het beter. Er is niet voor niets de afgelopen jaren met honderden miljoenen euro’s gesmeten: dat moet een keer effect gaan hebben op de prijzenkast. Leuk, al die landstitels. Maar vergeleken met de Champions League natuurlijk niet zoveel waard. Tip: de twee wedstrijden die PSG dit jaar won in de Champions League werden ook allebei gewonnen zonder tegengoal. Wedden op de voorspelling ‘Paris Saint-Germain wint en houdt de nul’ geeft een quote van 4.45.

Onderlinge resultaten

Dit is het tweede seizoen dat Manchester United – Paris Saint-Germain in Europees verband wordt gespeeld. In het seizoen 2018/19 werd het 0-2 in Manchester en 1-3 in Parijs. Dit seizoen speelden de clubs al tegen elkaar. Manchester United won op bezoek bij PSG met 1-2.

Teamnieuws

Ole Gunnar Solskjaer heeft er vertrouwen in dat Manchester United een vrij compleet team heeft. Luke Shaw (blessure) en Axel Tuanzebe (schorsing) kunnen waarschijnlijk niet meedoen. Verder lijken David de Gea, Alex Telles, Eric Bailly, Scott McTominay, Paul Pogba en Anthony Martial tijdig fit om te kunnen spelen.

Ook Paris Saint-Germain ziet weer spelers terugkeren. Presnel Kimpembe en Idrissa Gueye komen terug van een schorsing en Marquinhos en Neymar zijn mogelijk weer fit. Verder moet men het wel stellen zonder Juan Bernat, Thilo Kehrer, Pablo Sarabia, Julian Draxler en Mauro Icardi.

Manchester United – Paris Saint-Germain tip

Manchester United – Paris Saint-Germain: qua resultaat kan het alle kanten op met deze wedstrijd. Wel mag je sowieso uitgaan van een mooi aantal doelpunten. Tip: wedden op de voorspelling ‘meer dan 3,5 goals’ met een quote van 2.53 bij Toto.

Manchester United – Paris Saint-Germain Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Manchester United: 2.85
Gelijkspel: 3.55
Winst Paris Saint-Germain: 2.39