18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Aston Villa voorspelling – wedden, quotes en tip 1 januari 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Manchester United – Aston Villa, Premier League
Aanvang: Vrijdag 1 januari, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester United wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.71

Op Nieuwjaarsdag ontvangt Manchester United het goed presterende Aston Villa. United doet dit jaar mee om de titel, kan de ploeg van Solskjær winnen van Aston Villa en zo de achtervolging op Liverpool volhouden? In deze voorbeschouwing staan de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Manchester United – Aston Villa.

Gouden duo

De laatste wedstrijd van 2020 werd door Manchester United met 1-0 gewonnen van Wolverhampton Wanderers. Marcus Rashford zag in de 93e minuut zijn schot van richting veranderen en in het doel eindigen. Door deze overwinning pakte United de tweede plaats in de Premier League. De achterstand op koploper Liverpool is twee punten. The Red Devils verloren de afgelopen negen competitieduels niet. De laatste nederlaag in de Premier League was op 1 november tegen Arsenal.

Manchester United maakte dit seizoen 31 doelpunten in de Premier League. Alleen Liverpool maakte meer doelpunten dit seizoen. United kreeg ook 23 doelpunten tegen, dit zijn er even veel als het aantal tegendoelpunten van nummer achttien Fulham.

Marcus Rashford en Bruno Fernandes dragen hun ploeg dit seizoen. Beide spelers maakten dit seizoen veertien doelpunten. Rashford gaf daarnaast acht assists, Fernandes deed dit nog beter: de Portugees gaf negen assists. Het doelpunt van Rashford tegen de Wolves was dan ook niet geheel toevallig op assist van Fernandes. Wedden op een doelpunt van Rashford heeft een quote van 2.57 bij Toto.

El Ghazi

Aston Villa overtreft alle verwachtingen dit seizoen. De ploeg van manager Dean Smith staat op dit moment op de vijfde plaats in de Premier League. Villa sloot 2020 af met een knap 1-1 gelijkspel tegen Chelsea. Anwar El Ghazi scoorde de goal voor de ploeg uit Birmingham. Aston Villa is vijf wedstrijden ongeslagen in de Premier League.

Na Manchester City krijgt Aston Villa de minste tegendoelpunten in de competitie. Na veertien wedstrijden hebben The Villans veertien doelpunten moeten slikken. Het overnemen van Emiliano Martínez van Arsenal blijkt een gouden zet geweest.

Anwar El Ghazi scoorde tegen Chelsea. Dit deed hij ook al tegen Crystal Palace en West Bromwich Albion. De ex-Ajacied doet het fantastisch en zal zijn vorm tegen United door willen zetten. El Ghazi staat inmiddels op zes doelpunten dit seizoen. Alleen Ollie Watkins (8 goals) doet het beter dit seizoen. Wedden op een doelpunt van El Ghazi heeft een quote van 3.90.

Vorig seizoen

Vorig seizoen won Manchester United in Birmingham met 0-3 door doelpunten van Paul Pogba, Mason Greenwood en Bruno Fernandes. Eerder dat seizoen wist Aston Villa te stunten in Manchester: het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Aston Villa werd zeventiende en ontliep op die manier degradatie uit de Premier League. Manchester United eindigde op de derde plaats.

Manchester United – Aston Villa tip

Manchester United is de favoriet voor de ontmoeting met Aston Villa. De mannen van Solskjær zijn in vorm en doen vol mee voor de titel in Engeland. Aston Villa is ook bezig aan een goede fase, maar lijkt niet sterk genoeg om United te kloppen. De tip voor deze wedstrijd: wedden op ‘Manchester United wint’ met een quote van 1.71 bij Toto.

Manchester United – Aston Villa Premier League wedden

Quotes bij Toto:
Winst Manchester United: 1.71
Gelijkspel: 3.95
Winst Aston Villa: 4.15