18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 14 april 2021

Tim Giesbers

Wedstrijd: Liverpool – Real Madrid, Champions League
Aanvang: woensdag 14 april 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: Real Madrid wint
Bookmaker: Toto
Quote: 3.45

Kan de thuisploeg een 3-1-nederlaag in de heenwedstrijd in eigen huis goedmaken? Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Liverpool – Real Madrid.

Eindelijk

Al sinds de glorietijden van Liverpool in de jaren 60 van de vorige eeuw is Anfield een onneembare vesting gebleken. Een uitwedstrijd bij Liverpool betekende een zeer kleine kans op een overwinning. Al was dat dit seizoen wel anders. Sinds de kerstdagen werd tweemaal gelijkgespeeld op Anfield en daarna volgde een reeks van zes nederlagen op een rij voor Liverpool. In deze zes duels scoorde het ook maar één keer. Nu lijkt het tij eindelijk gekeerd en gaat het weer beter.

Achtereenvolgens werd namelijk in eigen huis gewonnen van RB Leipzig (2-0) en Aston Villa (2-1). Dit zal zorgen voor een enorme boost aan vertrouwen voor het team van coach Jürgen Klopp. Nu is er wat meer nodig dan een kleine zege. 2-0 of een ruimere zege zorgt voor doorbekeren. Denk je dat dit gaat lukken, dan kun je als tip ook daarop wedden. De voorspelling ‘Liverpool bekert door’ levert je een mooie quote op van 3.70.

Hersteld

Het leek een kansloos seizoen te gaan worden voor Real Madrid. De vorm was er niet en ook in het tweede seizoen sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo leek er weinig sprankelends over te zijn bij de recordkampioen van de Champions League. Maar in een week tijd kan er veel veranderen. Real heeft zich uitstekend hersteld met een overwinning op Liverpool in de Champions League en een zege in El Clásico. Daardoor zijn zowel de CL als de Primera División nog haalbare kaarten.

Een van de absolute talismannen de laatste weken is Karim Benzema. De Franse spits is helemaal tot bloei gekomen sinds het vertrek van Ronaldo. Ook recentelijk laat hij dat weer zien. Hij wist tot acht doelpunten te komen in zeven wedstrijden. Alleen tegen Liverpool scoorde hij niet in deze reeks. Tip: heb je er vertrouwen in dat Benzema nu wel tegen de Engelsen een doelpunt maakt? Dan kun je wedden op de voorspelling ‘Benzema scoort’, tegen een quote van 2.21.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Liverpool – Real zijn de bezoekers favoriet met vier zeges en twee nederlagen in de laatste zes ontmoetingen. Het doelsaldo is met 7-10 dan ook in Spaans voordeel. Vorige week won Real in eigen huis met 3-1 van Liverpool.

Teamnieuws

De grootste problemen bij Liverpool liggen centraal achterin, waar Joe Gomez, Joel Matip en Virgil van Dijk geblesseerd zijn. Ook Jordan Henderson is er niet bij, waardoor Ozan Kabak en Nathaniel Phillips samen centraal achterin zullen staan. Thiago speelt waarschijnlijk in plaats van Naby Keïta en Diogo Jota behoudt zijn basisplaats ten koste van Roberto Firmino.

Real Madrid mist vooral aanvoerder Sergio Ramos en zijn compagnon achterin Raphaël Varane. Nacho Fernández en Éder Militão spelen op hun plekken. Daniel Carvajal en Lucas Vázquez zijn er ook niet bij, waardoor Álvaro Odriozola als rechtsback speelt. Eden Hazard is ook geblesseerd en Federico Valverde begint waarschijnlijk op de bank. Daardoor kan Marco Asensio in de basis starten.

Liverpool – Real Madrid tip

Liverpool – Real Madrid: hoe dan ook belooft dit een spannend duel te worden. De bezoekers zijn al een tijd in vorm en hebben genoeg ervaring om deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Tip: wedden op de voorspelling ‘Real Madrid wint’ met een quote van 3.45 bij Toto.

Liverpool – Real Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Liverpool: 2.00
Gelijkspel: 3.85
Winst Real Madrid: 3.45