18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool – Atalanta Bergamo Champions League, voorspelling – wedden, quotes en tip 25 november 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Liverpool – Atalanta Bergamo, Champions League
Aanvang: woensdag 25 november 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Liverpool wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.63

Liverpool speelt woensdag een belangrijke wedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Als Liverpool de wedstrijd wint zijn ze door naar de knock-outfase van de Champions League. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Liverpool – Atalanta Bergamo.

Crescendo 

Liverpool staat momenteel tweede in de Premier League. Jürgen Klopp, de trainer van Liverpool, hoeft alleen Tottenham Hotspur op doelsaldo voor zich te laten. De Reds leken dit seizoen iets van hun glans te hebben verloren. Dit kwam vooral tot uiting tijdens de off-day tegen Aston Villa, waar Liverpool met 7-2 verloor. Maar sindsdien heeft het team van Klopp in vijf wedstrijden elf punten weten te pakken. Dit weekend werd Leicester City met 3-0 gemakkelijk verslagen. Liverpool lijkt terug van weggeweest.

In de Champions League ging het altijd al goed voor de Engelsen. Er werd met 0-1 van Ajax gewonnen, FC Midtjylland werd met 2-0 verslagen en Atalanta werd weggespeeld in Italië. De ploeg van Klopp versloeg de Italianen met 0-5. Als Liverpool deze wedstrijd ook weet te winnen heeft het twaalf punten uit vier wedstrijden. The Reds zijn dan al zeker van een plaatsje bij de laatste zestien. Alleen Ajax kan Liverpool dan nog voorbij voor de eerste plek in de groep.

Cruciale periode

Atalanta staat na het gelijkspel tegen Spezia Calcio (0-0) op de zevende plek in de Serie A. Dit klinkt erger dan dat het is. Er zijn pas acht wedstrijden gespeeld in Italië en ze staan dan ook pas zes punten achter. De Italianen hebben nog genoeg kans om in de top vier te eindigen en weer voor Champions League-voetbal te strijden. Toch zit de ploeg van trainer Gian Piero Gasperini in een lastige periode. De laatste drie wedstrijden werd er niet gewonnen. Atalanta speelde dus met 0-0 gelijk tegen Spezia, maar ook met 1-1 tegen Internazionale. Daarvoor kregen ze klop van Liverpool en verloren ze met 0-5. Er is al een tijdje niet gewonnen door de Italianen.

In de Champions League zit Atalanta in een cruciale periode. De ploeg heeft alles nog in eigen hand, maar er moeten de komende weken wel wedstrijden worden gewonnen. Net zoals Ajax heeft Atalanta vier punten uit drie wedstrijden. De kans is aanwezig dat Ajax van Midtjylland gaat winnen en op zeven punten komt te staan. Dan nog kan Atalanta Ajax inhalen qua punten, maar het wordt dan een stuk lastiger. De wedstrijd tegen Liverpool is dus cruciaal om een goede stap te zetten richting de laatste zestien.

Blessures 

Bij Liverpool is bijna de gehele achterhoede uitgeschakeld. Dit leek echter niks uit te maken tegen Leicester. Het gemis van Virgil van Dijk, Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold werd goed opgevangen door James Milner, Fabinho en Joel Matip. Mohamed Salah heeft het coronavirus, maar ook voor hem heeft Klopp met Diogo Jota een prima vervanger. Helaas viel Naby Keita uit tegen Leicester City en heeft Liverpool er dus een nieuwe geblesseerde speler bij.

Atalanta heeft ook een paar blessures. Verdediger Mattia Caldara en rechtsback Fabio Depaoli zijn er niet bij tegen Liverpool. Middenvelder Ruslan Malinovskyi heeft het coronavirus en is er hoogstwaarschijnlijk ook niet bij. Gasperini kan echter wel beschikken over Marten de Roon en Pierluigi Gollini. De middenvelder en keeper waren al een tijdje geblesseerd. Gasperini zou blij zijn met de terugkeer van deze basisspelers. 

Liverpool – Atalanta Bergamo tip

Beide teams hebben punten nodig om door te gaan in de Champions League. Echter lijkt Atalanta in een mindere periode te zitten. Terwijl alles bij Liverpool de laatste tijd, ondanks de blessures, crescendo gaat. Vorige wedstrijd won Liverpool overtuigend met 0-5. Dat zal deze keer waarschijnlijk niet anders zijn. De tip voor Liverpool – Atalanta Bergamo is dan ook dat Liverpool er met de winst vandoor gaat. Deze voorspelling heeft een quote van 1.64 bij Toto.

Liverpool – Atalanta Bergamo Champions League wedden

Quotes bij Toto:
Winst Liverpool: 1.63
Gelijkspel: 4.25
Winst Atalanta Bergamo: 4.30