18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – AS Roma, voorspelling – wedden, quotes en tip, 12 mei 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Internazionale – AS Roma, Serie A
Aanvang: Woensdag 12 mei, 20.45 uur
Beste wedtip: Internazionale wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.65

Internazionale heeft eindelijk Juventus onttroond als kampioen van Italië. De laatste drie wedstrijden kan de ploeg dus gaan vieren dat ze kampioen zijn. De eerstvolgende tegenstander is nummer zeven AS Roma. Roma moet een positie stijgen om Europees voetbal te halen en alleen een overwinning vergroot de kans hierop. Hier lees je de voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op Internazionale – AS Roma.

Scudetto is voor Inter

Antonio Conte kwam naar Internazionale met één doel: kampioen worden. Dit seizoen is dat gelukt, en hoe. De voorsprong van Inter op nummer twee Atalanta Bergamo is maar liefst dertien punten. De ploeg uit Milaan verloor de afgelopen negentien competitiewedstrijden niet; van de 35 wedstrijden in de Serie A verloor Inter er ook slechts twee. De Nerrazzurri kregen de minste tegendoelpunten in de competitie en alleen Atalanta scoorde vaker. Het is duidelijk waarom Inter dit jaar de beste van Italië was en is.

Afgelopen weekend vierde de ploeg van Conte de negentiende Scudetto door Sampdoria met 5-1 te verslaan. Topscorer Romelu Lukaku zat op de bank. De Belg maakte dit seizoen 27 doelpunten voor Inter. Lautaro Martínez speelde wel en maakte zijn achttiende goal van het seizoen. Het spitsenduo is dit seizoen goud waard voor Inter. Wedden op een doelpunt voor Lukaku heeft een quote van 1.85, terwijl wedden op een goal van Martínez je een quotering van 2.22 oplevert.

Blessures en geen Europees voetbal

AS Roma won afgelopen weekend met 5-0 van Crotone. De zege was broodnodig voor de ploeg van Paulo Fonseca. Roma staat op de zevende plek, met zes punten achter op nummer zes Lazio Roma. Alleen de eerste zes in Italië gaan Europa in, dus zal Roma in de laatste drie wedstrijden nog een wonder nodig hebben om Europees voetbal te halen.

Manchester United schakelde AS Roma uit in de halve finale van de Europa League. Over twee duels waren de Engelsen met 8-5 te sterk voor de Romeinen. Afgelopen week stelde Roma José Mourinho aan als de trainer van volgend seizoen. Het lijkt er dus heel erg op dat Mourinho in zijn eerste seizoen geen Europees voetbal gaat spelen.

De laatste drie wedstrijden van het seizoen zijn cruciaal voor AS Roma, maar de ploeg mist ontzettend veel spelers vanwege blessures. Nicolò Zaniolo, Riccardo Calafiori, Pau López, Jordan Veretout, Leonardo Spinnazzola, Stephan El Shaarawy, Amadou Diawara, Gonzalo Villar, Carles Pérez en Chris Smalling; allemaal zijn ze geblesseerd.

Vorige ontmoetingen

De afgelopen zes ontmoetingen tussen Internazionale en AS Roma eindigden in een gelijkspel. Afgelopen januari was de laatste wedstrijd; deze eindigde in een 2-2 gelijkspel. Voor Internazionale scoorden Milan Škriniar en Achraf Hakimi, bij AS Roma werden de goals gemaakt door Lorenzo Pellegrini en Gianluca Mancini.

Internazionale – AS Roma tip

Inter liet tegen Sampdoria zien een positief einde aan het seizoen te willen geven. De ploeg van Conte verloor al negentien competitieduels op rij niet en treft nu een door blessures geplaagd AS Roma. Roma maakt nog een kleine kans op de zesde plek, maar tegen Inter lijken ze geen kans te maken. De tip: wedden op ‘Internazionale wint’ met een quote van 1.65 bij Toto.

Internazionale – AS Roma Serie A wedden

Quotes bij Toto:
Winst Internazionale: 1.65
Gelijkspel: 4.00
Winst AS Roma: 4.45