18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Granada – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 8 april 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Granada – Manchester United, Europa League
Aanvang: Donderdag 8 april 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester United wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.59

De kwartfinales van de Europa League staan deze week op het programma. Granada versloeg Molde FK en Manchester United wist van AC Milan te winnen in de achtste finales. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Granada – Manchester United.

Stiekem dromen

Granada, onder leiding van Diego Martínez, is bezig met een uitstekend Europees seizoen. De club heeft op het hoogste niveau nog nooit een prijs gewonnen. De weg naar de finale is dan ook nog lang, maar Granada is niet te onderschatten. De ploeg staat momenteel negende in La Liga en heeft een aantal uitstekende spelers in de selectie. De twee grootste namen zijn spitsen Jorge Molina (38) en Roberto Soldado (35). Beide spelers zijn de jongste niet meer, maar zijn nog belangrijk voor de club.

Granada zat in Groep E samen met PSV, PAOK Saloniki en Omonia Nicosia. Nadat de ploeg de groepsfase had overleefd kwam het Napoli tegen. De Italianen waren natuurlijk de favoriet, maar Granada wist uiteindelijk over twee wedstrijden met 3-2 te winnen. In de achtste finale trof Granada Molde FK en ook hier wisten de Spanjaarden van te winnen. In Europa is de ploeg bezig met een imposante reeks.

In La Liga gaat het stroever voor Granada. De ploeg staat momenteel negende en heeft tien punten achterstand op een gegarandeerd Europees ticket. Een ticket via La Liga verdienen lijkt iets te hoog gegrepen voor de ploeg. Afgelopen weekend speelde Granada tegen Villarreal. Het verloor met 0-3 door een hattrick van Gerard Moreno.

Uitstekend seizoen

Het lijkt niet altijd geweldig te gaan bij Manchester United dit seizoen. Toch staat de ploeg ‘gewoon’ tweede in de Premier League. De achterstand naar stadsgenoot Manchester City bedraagt wel veertien punten, maar een plek in de top vier lijkt wel zeker voor United. Ondanks dat trainer Ole Gunnar Solskjaer vaak kritiek krijgt heeft hij het toch goed op de rit.

Manchester United werd in de Champions League derde in een groep met Paris Saint-Germain, RB Leipzig en Basaksehir. Daardoor ging de ploeg verder in de Europa League, hier heeft de ploeg altijd lastige tegenstanders gehad. Eerst kwam United Real Sociedad tegen – de Spaanse bekerwinnaar van vorig jaar. Deze ploeg werd over twee wedstrijden met 4-0 verslagen. In de achtste finale was AC Milan de tegenstander en hier werd in totaal met 2-1 gewonnen.

Dit weekend behaalde Manchester United een prima resultaat in de eerste wedstrijd na de interlandbreak. Tegen Brighton & Hove Albion werd er met 2-1 gewonnen door doelpunten van Marcus Rashford en Mason Greenwood. Een goede opwarmer voor de wedstrijd tegen Granada van donderdag.

Teamnieuws

Granada moet middenvelder Luis Milla en spits Luis Suárez missen tegen Manchester United. De spits heeft dit seizoen zeven keer gescoord voor Granada. Daarmee ligt hij iets achter de elf treffers van Molina en Soldado. Granada gaat zijn snelheid wel missen, want dat hebben de oudere spitsen niet meer.

Manchester United mist Phil Jones, Anthony Martial, Alex Telles en Eric Bailly. Solskjaer moet dus vooral verdedigers missen tegen Granada. Dat is nog geen probleem, maar als een van de huidige basisspelers wegvalt kan dat wel vervelend worden. De spoeling is dun achterin bij United.

Granada – Manchester United tip

Manchester United is natuurlijk de favoriet voor deze wedstrijd. Toch valt Granada niet te onderschatten, de ploeg heeft normaal een stabiele verdediging en daar is moeilijk door te komen. Echter mist de ploeg wat kracht in het aanvallende aspect en daardoor lijkt het logisch dat United gaat winnen. De tip: wedden op ‘Manchester United wint’ met een quote van 1.59 bij Toto.

Granada – Manchester United Europa League wedden

Quotes bij Toto
Winst Granada: 5.70
Gelijkspel: 3.60
Winst Manchester United: 1.59