18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Frankrijk – Duitsland, voorspelling – wedden, quotes en tip, 15 juni 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: Frankrijk – Duitsland, EK 2020
Aanvang: Dinsdag 15 juni, tijdstip
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.15

Een echte topper tijdens de eerste wedstrijd op het EK. Wereldkampioen van 2018 Frankrijk speelt tegen de wereldkampioen van 2014: Duitsland. In de poule des doods is een goed begin cruciaal. In deze voorbeschouwing lees je voorspellingen, quotes en tips die helpen bij het wedden op Frankrijk – Duitsland.

Doelpunten

Groep F op het EK is de meest interessante, maar tegelijkertijd ook de zwaarste groep van het toernooi. Naast Frankrijk en Duitsland zitten ook Portugal en Hongarije in deze groep. Frankrijk opent haar Euro 2020 met een wedstrijd tegen Duitsland. Op papier spelen de Fransen thuis, maar het duel wordt in München afgewerkt. In de laatste oefenwedstrijd voor het EK won de ploeg van Didier Deschamps met 3-0 van Bulgarije.

De kwalificatie voor dit EK verliep voorspoedig voor Frankrijk. De ploeg eindigde bovenaan in een groep met Turkije, IJsland, Albanië, Andorra en Moldavië. Les Bleus wonnen acht van de tien wedstrijden en er werden 25 doelpunten gemaakt in die tien duels.

Deschamps beschikt over heel veel aanvallers die in staat zijn doelpunten te maken. Olivier Giroud is de meest scorende speler uit de selectie. De spits van Chelsea maakte 44 doelpunten voor Frankrijk, dit zijn er maar zeven minder dan all-time topscorer Thierry Henry. Ook Antoinne Griezmann (36 goals), Karim Benzema (27 goals) en Kylian Mbappé (17 goals) zijn altijd in staat doelpunten te maken voor Les Bleus.

Toch is het onrustig bij de regerend wereldkampioen. Mbappé en Giroud zouden ruzie gehad hebben en de lucht is nog altijd niet geklaard. Giroud vond dat Mbappé hem te weinig aanspeelde in het duel met Bulgarije. Het is voor de Fransen te hopen dat dit incident geen gevolgen heeft voor de wedstrijd tegen Duitsland.

Ervaring

Duitsland sloot de voorbereiding op het EK 2020 goed af door met 7-1 te winnen van Letland. Deze overtuigende zege zal de Duitsers vertrouwen geven voor het duel met Frankrijk. Op de tweede speeldag van het EK krijgt de ploeg van Joachim Löw Portugal op bezoek; Duitsland speelt dus de twee zwaarste wedstrijden achter elkaar.

Die Mannschaft plaatste zich ook gemakkelijk voor Euro 2020. In een groep met Nederland, Noord-Ierland, Wit-Rusland en Estland won de ploeg negen van de tien wedstrijden. Alleen van het Nederlands elftal werd verloren.

Thomas Müller is na een lange afwezigheid teruggehaald bij de Duitse ploeg. De middenvelder van Bayern München is één van de ervaren krachten uit de selectie van Löw. Müller speelde tot nu toe 102 interlands, waarin hij 39 doelpunten maakte. Ploegennoot Manuel Neuer en Real Madrid-ster Toni Kroos zijn de twee andere spelers die minstens honderd interlands speelden voor Die Mannschaft.

Vorige ontmoetingen

In 2018 speelden Duitsland en Frankrijk twee keer tegen elkaar voor de Nations League. In Duitsland eindigde de ontmoeting in een 0-0 gelijkspel. In Frankrijk namen de Duitsers de leiding dankzij een penalty van Toni Kroos. Antoine Griezmann scoorde vervolgens twee keer, waardoor Les Bleus met 2-1 wonnen.

Frankrijk – Duitsland tip

De wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland belooft een geweldige strijd te worden. Regerend wereldkampioen Frankrijk heeft een iets sterkere selectie, maar Duitsland heeft het thuisvoordeel. De tip: wedden op ‘Gelijkspel’ met een quote van 3.15 bij Toto.

Frankrijk – Duitsland EK 2020 wedden

Quotes bij Toto:
Winst Frankrijk: 2.65
Gelijkspel: 3.15
Winst Duitsland: 2.80