18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

CSKA Moskou – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 26 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: CSKA Moskou – Feyenoord, Europa League
Aanvang: Donderdag 26 november 2020, 18.55 uur
Beste wedtip: Dubbele kans – Gelijkspel of Winst Feyenoord
Bookmaker: Toto
Quote: 1.71

Feyenoord speelt donderdag een erg belangrijke wedstrijd tegen CSKA Moskou in de Europa League, want bij een overwinning klimt het naar plek één of twee in groep K. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op CSKA Moskou – Feyenoord.

Koploper in eigen land

CSKA Moskou doet het goed in Rusland. Het gaat namelijk aan de leiding met 32 punten uit vijftien wedstrijden. De concurrentie zit wel op de hielen, want Zenit Sint-Petersburg heeft 31 punten en Spartak Moskou staat op 29 punten. De koploper is al zes wedstrijden ongeslagen in de Russische competitie, maar deze week liep CSKA toch tegen puntverlies op. Tegen PFK Sotsji kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

In de Europa League loopt het nog niet zo soepel bij de club uit Moskou. Na drie wedstrijden bedraagt het aantal punten slechts twee, wat ervoor zorgt dat CSKA op de vierde plek staat in groep K. Het is de enige ploeg die nog geen wedstrijd won in deze groep. Toch is alles nog mogelijk, omdat de koploper Dinamo Zagreb ook pas vijf punten heeft.

Klimmen in de groep

Feyenoord staat momenteel één plaats boven CSKA Moskou, maar het heeft wel twee punten meer. Dat is evenveel als de nummer twee Wolfsberger en slechts één minder dan Dinamo Zagreb, dat eerste staat. Wolfsberger en Dinamo Zagreb spelen deze week ook tegen elkaar, dus Feyenoord klimt bij een overwinning zeker naar de bovenste twee plaatsen.

Met de vorm van Feyenoord zit het wel goed. Het wist de afgelopen vier wedstrijden, over alle competities gezien, te winnen. In het afgelopen weekend rekenden de Rotterdammers met Fortuna Sittard af nadat de wedstrijd als een nachtmerrie begon. Feyenoord kwam namelijk op een 1-0 achterstand en stond na twaalf minuten al met tien man door een rode kaart van Orkun Kökçü. De Rotterdamse club won uiteindelijk met 1-3 door een wereldgoal van Marcos Senesi en twee benutte strafschoppen van Steven Berghuis.

Afwezigen

Bij CSKA Moskou zit het probleem vooral in de verdediging, aangezien er drie achterhoedespelers waarschijnlijk niet meedoen. Vadim Karpov heeft te maken met het coronavirus en Bruno Fuchs en Kirill Nababkin zijn geblesseerd.

Aan de kant van Feyenoord zijn Justin Bijlow, Sven van Beek, Luis Sinisterra, Leroy Fer, Christian Conteh, Ridgeciano Haps en Robert Bozenik nog altijd afwezig vanwege blessureleed. Nicolai Jørgensen maakte wel weer eens minuten in het afgelopen weekend, dus dat is een lichtpuntje voor de Rotterdammers.

Laatste ontmoeting

De clubs stonden op 5 november ook al tegenover elkaar, maar toen in Rotterdam. Feyenoord was duidelijk de betere partij in de wedstrijd. De Rotterdammers drukten dit voor rust alleen niet uit in doelpunten. In de tweede helft lukte dit wel, waardoor het uiteindelijk met 3-1 won. Dit was een zeer terechte overwinning. Toch zien de bookmakers Feyenoord dit keer als underdog, want een zege van de Nederlandse club in het koude Rusland heeft een quote van 3.45. Een overwinning van CSKA Moskou levert daarentegen een quotering van 1.99 op.

CSKA Moskou – Feyenoord tip

De Russische club draait nog niet zo lekker in Europa, maar is in eigen land tot nu toe wel de sterkste. Het speelde in het afgelopen weekend wel gelijk. Feyenoord won de laatste vier wedstrijden, waaronder vrij overtuigend van CSKA. De tip voor CSKA Moskou – Feyenoord is daarom: Dubbele kans, Gelijkspel of Winst Feyenoord. Deze voorspelling heeft een quote van 1.71.

CSKA Moskou – Feyenoord Europa League wedden

Quotes bij Toto
Winst CSKA Moskou: 1.99
Gelijkspel: 3.45
Winst Feyenoord: 3.45