18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 29 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Chelsea – Tottenham Hotspur, Premier League
Aanvang: Zondag 29 november 2020, 17.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.40

In Engeland maken ze zich op voor een ware topwedstrijd in de Premier League. De nummer drie neemt het namelijk op tegen de koploper: Chelsea tegen Tottenham Hotspur. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden.

Lang ongeslagen

Chelsea is bezig met een imponerende reeks. De club is al tien wedstrijden op rij ongeslagen over alle competities gezien. De laatste keer dat The Blues verloren dateert van 29 september en dit was toevallig tegen de tegenstander van aanstaande zondag. Het ging toen om een wedstrijd in de League Cup, waarin Chelsea door een penaltyreeks uiteindelijk verloor.

Door de goede vorm is Chelsea opgeklommen naar de derde plek van de Premier League. Het heeft achttien punten, wat er twee minder zijn dan Liverpool en Tottenham. Bij een overwinning zouden The Blues dus aan kop kunnen gaan.

Ook in de Champions zijn er goede resultaten, die voor een koppositie in groep E hebben gezorgd.

Koploper

Tottenham is de huidige koploper van de Engelse competitie. Dit komt mede door de goede vorm, want The Spurs wonnen de laatste vier competitiewedstrijden. Het laatste duel in de Premier League was tegen Manchester City en Tottenham won met 2-0 ,terwijl het nauwelijks kansen creëerde. Toch sleepte het drie punten uit het vuur, waardoor het aan de leiding gaat.

Doordeweeks speelden The Spurs nog tegen Ludogorets in de Europa League. Die wedstrijd wonnen ze erg eenvoudig met 4-0. De Bulgaarse tegenstander kreeg het niet eens voor elkaar om ook maar één schot op goal te lossen. Tottenham staat momenteel tweede in groep J van het toernooi, met negen punten uit vier wedstrijden.

Teamnieuws

Beide clubs hebben weinig last van afwezigen, dus de trainers hoeven niet perse te schuiven binnen de elftallen. Bij Tottenham is Toby Alderweireld afwezig. De Belgische verdediger raakte geblesseerd in de confrontatie met Manchester City van vorige week.

Bij Chelsea is Christian Pulisic juist terug van zijn hamstringblessure, die hem een aantal weken aan de kant hield. Kai Havertz is ook weer volledig hersteld nadat hij besmet was met het coronavirus.

Aanvalskracht

Iedereen hoopt natuurlijk op een mooie wedstrijd en gezien de aanvallende kwaliteiten van beide clubs moet dit wel goed komen. Bij de thuisploeg bekleedden Hakim Ziyech, Tammy Abraham en Timo Werner de voorste linie in de afgelopen competitieduels. Het spel van Ziyech geeft het team duidelijk een nieuwe impuls, waardoor de club leuk voetbal speelt.

Bij Tottenham wordt er natuurlijk naar twee mannen gekeken: Heung-min Son en Harry Kane. Zij zijn erg goed op elkaar ingespeeld en dit zorgde al voor de nodige goals dit seizoen. De twee aanvallers maakten samen in negen wedstrijden zestien doelpunten. Kane is de meest waardevolle speler, want hij zorgde naast zeven goals ook nog eens voor maar liefst negen assists.

Strafschoppenserie

De laatste ontmoeting tussen deze teams vond in September plaats in de League Cup. Chelsea kwam daarin op voorsprong door een goal van Timo Werner, maar zo’n tien minuten voor tijd zorgde Érik Lamela voor de gelijkmaker. Uiteindelijk moesten er strafschoppen aan te pas komen en Tottenham trok hierbij aan het langste eind.

Dit keer is het na 90 minuten gewoon afgelopen en volgens de bookmakers maakt Chelsea de grootste kans op de overwinning. Deze voorspelling heeft namelijk een quote van 2.04, terwijl een zege van Tottenham een quotering van 3.40 oplevert.

Chelsea – Tottenham Hotspur tip

De teams draaien beiden goed en doen daarom mee in de top van de Premier League. Ze willen allebei niet verliezen van de directe concurrent, waardoor er misschien minder risico’s genomen worden. De laatste ontmoeting eindigde na 90 minuten in een gelijkspel en de tip voor deze editie is dat het duel weer gelijk eindigt. Deze voorspelling levert een quote van 3.40 op.

Chelsea – Tottenham Hotspur Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Chelsea: 2.04
Gelijkspel: 3.40
Winst Tottenham Hotspur: 3.40