18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Celta Vigo – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 17 oktober 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Celta Vigo – Atlético Madrid, Primera División
Aanvang: zaterdag 17 oktober 2020, 15.00 uur
Beste wedtip: Atlético Madrid wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.75

Voor de thuisploeg is plek dertien prima, maar de bezoekers moeten beter presteren dan de twaalfde stek. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Celta Vigo – Atlético Madrid.

Herpakken

Celta Vigo mag zich wel herpakken na vorig seizoen. Vanaf speelronde negen stond de club bij de onderste vier plekken en tussen speelrondes elf en tweeëntwintig bivakkeerde Celta zelfs op een plek die aan het einde van de rit rechtstreekse degradatie betekend zou hebben. De laatste speelronde van het seizoen had daarna nog fataal kunnen worden. Een gelijkspel op bezoek bij Espanyol zorgde ervoor dat Celta Vigo net een puntje boven de degradatiestreep wist te eindigen.

Het team werd deze zomer niet flink vernieuwd. Huurlingen als Filip Bradaric, Rafinha en Fedor Smolov keerden terug naar hun club en Pione Sisto werd verkocht. Voor hen kwamen Renato Tapia, Miguel Beaza en Álvaro Vadillo. Celta begon het seizoen met een overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlagen. In de laatste twee duels, tegen Barcelona (0-3) en Osasuna (2-0) kwam de ploeg niet tot scoren, wat je als tip voor je voorspelling kan gebruiken. Wedden op ‘Atlético Madrid houdt de nul’ geeft je een quote van 1.98.

Aanval

Dit kan misschien wel eens het seizoen worden waarin Atlético Madrid succesvol de aanval opent op absolute topclubs Barcelona en Real Madrid. En waarom niet? Die twee clubs hebben geen grootse zomer gehad, terwijl Atlético een mooie stunt uithaalde door Luis Suárez van Barcelona over te nemen. De Uruguayaanse spits was bij zijn debuut tegen Granada direct goed voor twee doelpunten, toen de ploeg van coach Diego Simeone de competitie startte met een 6-1-zege.

De weken erna ging het echter een stuk minder. SD Huesca is zeker geen hoogvlieger en daarna volgde een duel met Villarreal. Tegen beide ploegen kwam Atlético niet verder dan een 0-0. Dat moet de komende weken beter, beginnend tegen Celta Vigo. Tip: in zestien van de laatste twintig uitwedstrijd van de Madrileense club werden maximaal twee doelpunten gemaakt. Je kunt wedden dat dit opnieuw gebeurt. De voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ krijgt een quote van 1.54.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Celta Vigo – Atlético Madrid hebben de bezoekers een voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tegen Celta Vigo werden er namelijk drie gewonnen en twee gelijkgespeeld. Dit alles met het doelsaldo 3-7. Vorig seizoen speelden de teams tweemaal gelijk: 0-0 in Madrid en 1-1 bij Celta Vigo.

Teamnieuws

Celta Vigo-coach Óscar García zit met een probleem op de positie van rechtsachter, nu zowel Hugo Mallo als Kevin Vázquez niet beschikbaar zijn voor deze wedstrijd. Centrumverdediger Néstor Araujo komt waarschijnlijk op die plek te spelen. Ook Sergio Álvarez en Rubén Blanco zijn geblesseerd.

Bij Atlético Madrid hoeft men alleen Sime Vrsaljko te missen door een blessure. Al is het de grootste vraag wie de naar Arsenal vertrokken Thomas Partey gaat vervangen. De kans is groot dat dit niet huurling Lucas Torreira wordt, maar dat Koke van de rechterkant naar het centrum verhuist en dat Ángel Correa op diens plek start. Luis Suárez mag een basisplaats verwachten, ten koste van Diego Costa.

Celta Vigo – Atlético Madrid tip

Celta Vigo – Atlético Madrid: het wordt weer eens tijd voor een overwinning van Atlético Madrid. En daar kan Celta Vigo nu net de perfecte tegenstander voor zijn. Tip: wedden op de voorspelling ‘Atlético Madrid wint’ met een quote van 1.75 bij Toto.

Celta Vigo – Atlético Madrid Primera División wedden

Quotes bij Toto

Winst Celta Vigo: 4.95
Gelijkspel: 3.25
Winst Atlético Madrid: 1.75