18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Eintracht Frankfurt voorspelling – wedden, quotes en tip 24 oktober 2020

Maurice Krabbendam

Wedstrijd: Bayern München – Eintracht Frankfurt, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 24 oktober 2020, 15.30 uur
Beste wedtip: Bayern München wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.23

De eerste Europese speelronde is achter de rug en in de Bundesliga speelt regerend kampioen Bayern München tegen Eintracht Frankfurt. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Bayern München – Eintracht Frankfurt.

Defensief kwetsbaar

Bayern München won midweeks overtuigend met 4-0 van Atlético Madrid in de Champions League. De Duitsers gaan in Europa verder waarmee ze vorig seizoen zijn geëindigd: winnen. Toch lijken er kleine problemen bij de ploeg van Hans-Dieter Flick te ontstaan. Zijn ploeg scoort nog altijd als een machine: zo hebben ze in vier competitie wedstrijden al zeventien keer gescoord. Maar het probleem komt bij de achilleshiel van de ploeg, de verdediging.

Flick durft zijn verdediging op en zelfs over de middenlijn te plaatsen. Hierdoor heeft Bayern aanvallend altijd een aanspeelpunt. Dit heeft ook nadelen: als de spelers van de tegenstander er snel uit kunnen komen en een dieptepass geven, staan ze snel alleen tegenover keeper Manuel Neuer. Bayern heeft in vier competitiewedstrijden al acht tegendoelpunten geïncasseerd. Er zijn maar drie ploegen in de Bundesliga die nog meer goals tegenkrijgen.

Ondanks deze zwakke plek in het systeem blijft Bayern München volgens menig volger momenteel de beste ploeg in Europa. De ploeg scoort in ieder geval makkelijk. Je kunt dit als tip gebruiken en wedden dat Bayern München – Eintracht Frankfurt een doelpuntenrijke wedstrijd wordt en er meer dan 3.5 doelpunten vallen. Voor deze voorspelling staat een quote van 1.55.

Ongeslagen reeks

Het Eintracht Frankfurt van trainer Adi Hütter is na vier competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen. De ploeg speelde in de eerste speelronde 1-1 tegen Arminia Bielefeld. In de tweede en derde wedstrijd won Frankfurt met 1-3 tegen Hertha BSC en 2-1 van TSG Hoffenheim. Afgelopen weekend speelde de ploeg van Hütter weer met 1-1 gelijk tegen FC Köln.

Het valt op dat Frankfurt tegen de betere ploegen – Hertha en Hoffenheim -heeft gewonnen maar het tegen de kleinere ploegen niet lukt. Hieruit kan je halen dat de ploeg goed om kan gaan met de grote ruimtes die er ontstaan bij aanvallende ploegen. Maar wanneer ze het spel zelf moeten maken kunnen ze het zwaar krijgen. Bayern München is bij uitstek een team waar genoeg ruimte achter de defensie ligt. Wellicht kan de ploeg van Hütter hier gebruik van maken.

Frankfurt heeft in de gespeelde wedstrijden altijd één doelpunt geïncasseerd, dus de ploeg is defensief niet de sterkste. Dit kan Frankfurt wellicht opbreken tegen de doelpuntenmachine van Bayern München: Robert Lewandowski.

Teamnieuws

Vorige speelronde kreeg Bayern München-middenvelder Corentin Tolisso een rode kaart, hij is er dus niet bij tegen Frankfurt. Verder was Serge Gnabry er niet bij tegen Atlético Madrid in de Champions League doordat hij positief had getest op het coronavirus. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat hij ook tegen Frankfurt niet tot de selectie behoort.

Bij Frankfurt is sterspeler Filip Kostić afwezig door een blessure. Verder is spits Ragnar Ache er niet bij door een Hamstringblessure. Jetro Willems heeft net zoals Felic Irorere een trainingsachterstand nadat ze beide net terug zijn van een zware blessure. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk niet spelen.

Bayern München – Eintracht Frankfurt tip

Bayern München is defensief niet altijd even sterk en hier kan Frankfurt wellicht gebruik van maken, maar de ploeg uit München scoort zo gemakkelijk dat het in de lijn der verwachting ligt dat ze van bijna elke achterstand terug kunnen komen. De tip: wedden op de voorspelling ‘Bayern München wint’ met een quote van 1.23 bij Toto.

Bayern München – Eintracht Frankfurt Bundesliga wedden

Quotes bij Toto
Winst Bayern München: 1.23
Gelijkspel: 6.50
Eintracht Frankfurt: 8.65