18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach voorspelling – wedden, quotes en tip 8 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach, Bundesliga
Aanvang: Zondag 8 november 2020, 18.00 uur
Beste wedtip: Winst Borussia Mönchengladbach, Draw No Bet
Bookmaker: Toto
Quote: 2.08

Zondag staan er twee teams uit de top vijf van de Bundesliga tegenover elkaar, namelijk Bayer Leverkussen en Borussia Mönchengladbach. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach.

Ongeslagen

Bayer Leverkussen is na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen in de Bundesliga. Alleen Wolfsburg is ook nog ongeslagen, maar die club staat alsnog elfde door veel gelijke spelen. De club uit Leverkussen doet het in dat opzicht beter. Het staat namelijk vierde met twaalf punten uit die eerste zes duels. Bayer begon met drie gelijke spelen, maar won de laatste drie competitiewedstrijden.

De club doet het ook prima in de Europa League. Het staat tweede in groep C met zes punten uit drie wedstrijden. Eerder deze week won Bayer Leverkussen met 2-4 van Hapoel Beër Sheva, wat een erg terechte uitslag was. De Duitse club was veel te sterk en dit werd laat in de wedstrijd beloond.

Goede vorm

Borussia Mönchengladbach is met een indrukwekkende reeks bezig. De club is al acht wedstrijden ongeslagen over alle competities. In de Champions League meet Mönchengladbach zich met de wereldtop. Zo speelde het in de groepsfase al met 2-2 gelijk tegen Internazionale en Real Madrid. Deze week kwam daar een 0-6 overwinning op Shakhtar Donetsk bij, waardoor de Duitse club eerste staat in groep B.

In de Bundesliga moet Borussia Mönchengladbach het voorlopig met de vijfde plaats doen. Het won tot nu toe drie keer, speelde twee keer gelijk en verloor een keer. De club heeft dus elf punten, wat er een minder is dan de tegenstander van zondag. In het laatste competitieduel won Mönchengladbach met 1-0 van RB Leipzig, dus het kan directe concurrenten aan.

Afwezige spelers

Bayer Leverkussen mist aanvallers Paulinho en Patrik Schick al een aantal weken, net als verdediger en ex-PSV’er Santiago Arias. Paulinho scheurde zijn kruisband, Schick scheurde een spiervezel en Arias brak zijn kuitbeen. Dit zijn dus niet de minste blessures en zij missen het duel van zondag dan ook.

Aan de kant van Borussia Mönchengladbach is Andreas Poulsen al een hele tijd geblesseerd aan zijn schouder. De linksback wordt pas in december terugverwacht. Denis Zakaria is er ook al een tijdje niet bij en voor hem komt zondag ook te vroeg.

Laatste ontmoetingen

De laatste keer dat Bayer Leverkussen in eigen huis tegen Borussia Mönchengladbach speelde werd het 1-2 voor de uitploeg. Leverkussen had het betere van het spel, maar dit was niet genoeg voor de overwinning. De laatste onderlinge ontmoeting won Bayer wel. Het uitduel tegen Mönchengladbach eindigde in een 1-3 zege voor Leverkussen. Kai Havertz maakte er twee in die wedstrijd. De verschillen zijn voorafgaand aan het aanstaande duel erg klein. Daarom heeft een overwinning van Bayer Leverkussen een quote van 2.26 en een zege van Borussia Mönchengladbach 2.85.

Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach tip

De teams draaien allebei goed, maar Borussia Mönchengladbach lijkt toch net wat sterker ondanks de lagere klassering. De nummer vijf is bezig met een hele sterke reeks en lijkt daardoor toch de favoriet. De verschillen zijn klein en om toch wat extra zekerheid in te bouwen is de tip: Winst Borussia Mönchengladbach, Draw No Bet. Deze voorspelling van Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach heeft een quote van 2.08.

Bayer Leverkussen – Borussia Mönchengladbach Bundesliga wedden

Quotes bij Toto
Winst Bayer Leverkussen: 2.26
Gelijkspel: 3.50
Winst Borussia Mönchengladbach: 2.85