18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 6 juni 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Bayer 04 Leverkusen – Bayern München, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 6 juni 2020, 15.30 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.44

In de Bundesliga staat speelronde dertig voor de deur. Daarin nemen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München het tegen elkaar op. Het is het duel tussen de nummers één (Bayern) en vijf (Leverkusen). Het verschil in punten: elf. Dit is onze voorbeschouwing voor Bayer 04 Leverkusen – Bayern München.

Vijfde plaats

Bayer Leverkusen doet dit seizoen volop mee voor de Europese plekken. Het staat momenteel op de vijfde plaats met 56 punten uit 29 wedstrijden. Er werd 17 keer gewonnen, 5 keer gelijkgespeeld en 7 keer verloren. Leverkusen staat er dus gunstig voor en heeft zelfs nog volop zicht op de tweede plaats. Het verschil met nummer twee Borussia Dortmund bedraagt namelijk slechts vier punten.

Leverkusen doet het relatief goed na de hervatting van de Bundesliga. In de eerste wedstrijd ging het op bezoek bij concurrent Borussia Mönchengladbach. Het won uiteindelijk met 1-3. In de tweede wedstrijd verloor het tamelijk kansloos met 1-4 van VfL Wolfsburg , maar één week later volgde eerherstel tegen SC Freiburg (0-1).

Grotere voorsprong

Bayern München is nog altijd de koploper van de Bundesliga en staat sinds de ontmoeting met Borussia Dortmund een stuk steviger op die positie. Bayern wist Dortmund namelijk met 0-1 te verslaan in de kampioenskraker en heeft nu een voorsprong van zeven punten op die ploeg. Na 29 wedstrijden staat het puntenaantal op 67.

De Rekordmeister won tot nu toe 21 keer, speelde vier keer gelijk en verloor vier keer. Bayern wist tot nu toe álle wedstrijden na de hervatting van de Bundesliga te winnen. Achtereenvolgens werden Union Berlin (0-2), Eintracht Frankfurt (5-2), Borussia Dortmund (0-1) en Fortuna Düsseldorf aan de zegekar gebonden.

Wat denken de bookmakers van Bayer 04 Leverkusen – Bayern München?

De bookmakers zien Bayern München als de grote favoriet in dit duel. Een overwinning van die ploeg heeft een quotering van 1.44. Een overwinning van Bayer Leverkusen staat gequoteerd op 5.55 en een gelijkspel op 4.85.

Terug in de tijd: nederlaag in Allianz Arena

Bayer Leverkusen en Bayern München stonden dit seizoen al een keer tegenover elkaar. Op 30 november 2019 namen beide ploegen het tegen elkaar op in de Allianz Arena van Bayern. Leverkusen kwam na tien minuten op een 0-1 voorsprong, maar zag Bayern in de 34e minuut langszij komen. Lang hoefden de bezoekers niet teleurgesteld te zijn, want één minuut later was het alweer 1-2. Leverkusen hield de voorsprong vast en boekte een knappe overwinning op Bayern.

Teamnieuws

Beide ploegen kampen met blessuregevallen. Bij Bayern München zijn de volgende spelers niet inzetbaar: Corentin Tolisso (operatie aan de enkel), Philippe Coutinho (problemen met het spronggewricht), Thiago (liesklachten) en Lars Lukas Mai (blessure aan het enkelgewricht). Bij Bayer Leverkusen is Kevin Volland (gescheurde enkelband) niet inzetbaar. Daarnaast staan er ook nog enkele spelers op scherp. Het gaat om Lukas Alario (Leverkusen), Jonathan Tah (Leverkusen) en Sarpreet Singh (Bayern).

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München tip

Bayern München is in vorm na de hervatting, het won tot nu alle duels. Leverkusen doet het ook niet onaardig, maar staat wel lager op de ranglijst. Ondanks de knappe overwinning in München zal Leverkusen het lastig gaan krijgen tegen de koploper. Onze tip bij Bayer 04 Leverkusen – Bayern München is dat Bayern wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.44 bij Toto.

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Bayer 04 Leverkusen: 5.55
Gelijkspel: 4.85
Winst Bayern München: 1.44