Logo van online wedden bij bookmakers .nl

Wedtips en Nieuws


Auteurs

Maurice Krabbendam

Maurice Krabbendam, die afstudeerde aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg, heeft een jarenlange ervaring als het gaat om schrijven van artikelen over de sportwedden-industrie. Zijn kennismaking met content maken voor de iGaming-industrie kwam in eerste instantie tot stand via poker. In de loop der tijd heeft hij dit uitgebreid met content over online casino’s en sportwedden. Naast het werk voor Online-wedden-bookmakers, andere wedden-sites en sportjournalistieke titels, beschikt hij ook over ervaring als content manager voor online wedkantoren.
Voor Online-wedden-bookmakers verzorgde hij geruime tijd nieuwsberichten over de sportwedden-industrie, langere artikelen met uitleg, strategie en tips over betting en voorbeschouwingen op wedstrijden uit veel verschillende voetbalcompetities, waaronder de Eredivisie, Premier League, Champions League en Primera División.

Tegenwoordig is hij hoofdredacteur van het OWB-blog, een rol waarin hij de contentplanning maakt en artikelen van andere schrijvers redigeert. Op gezette tijden schrijft hij ook zelf nog content voor de website. Zijn doel voor de Online-wedden-bookmakers is om beginnende en gevorderde wedders te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige content.
De interesse van Maurice in sport is breed, van voetbal, tennis en schaatsen tot wielrennen, Formule 1 en golf. Het WK en EK voetbal en de Olympische Spelen behoren tot zijn favoriete evenementen, aangezien ze niet vaak worden gehouden, wat winst extra speciaal maakt.

 

Tim Giesbers

Tim Giesbers is een schrijver die zich in zijn journalistieke werk voornamelijk bezighoudt met voetbal en zaken hieromheen. Door zijn passie voor voetbal te combineren met zijn journalistieke opleiding heeft hij van zijn hobby zijn werk weten te maken. Na veelvuldig de voetbalmanagementgame Football Manager gespeeld te hebben, begon hij bij Managers United te schrijven over dit spel, door bijvoorbeeld club- of competitiegidsen te schrijven. Daarna ging hij werken voor websites als Tussen de Linies (achtergrondverhalen) en Voetbalinfo (nieuwsberichten). Hierbij kon hij ook zijn liefde voor voetbal gebruiken tijdens zijn werk. Momenteel schrijft hij voor Online-wedden-bookmakers en daarnaast als freelancer voor het regionale dagblad De Gelderlander, waar hij maandelijks in het weekend berichten verzorgd in de regiokaternen. Bij OWB richt hij zich op verschillende specialismen, zoals het dagelijkse nieuws over de wereld van wedden en bookmakers.
Daarnaast maakt hij voor deze website voorbeschouwingen van voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland, zoals de Eredivisie, KNVB Beker, Premier League, Champions League en Serie A. Ten slotte schrijft hij uitlegartikelen met diverse tips en adviezen over het wedden.

 

Dirk Maas

Dirk is een professioneel tekstschrijver, met sport als specialiteit. Volgt sport vanaf het moment dat hij kon lezen en schrijven. Tot zijn favoriete sporten behoren voetbal, tennis en wielrennen. Hij verzamelt data over allerlei sporten en stelt op basis daarvan allerlei lijstjes met trivia vast. Hij heeft ook research gedaan over sporthistorische gebeurtenissen. Deze wetenswaardigheden zijn vertaald in artikelen voor diverse sportwebsites waarvoor hij eerder schreef, waaronder sportgeschiedenis.nl. Dirk speurt naar allerlei sportfeiten die van pas kunnen komen bij het wedden op sportwedstrijden. Schrijft wedtips voor voetbalwedstrijden in het clubvoetbal en het interlandvoetbal. Wedtips voor het clubvoetbal betreffen de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Primeira Liga, Scottish Premiership, Champions League, Europa League en Copa Libertadores. Het interlandvoetbal behelst de Nations League, het EK en het WK. Daarnaast verschijnen er van zijn hand ‘longread’-artikelen over het sportweddenjargon, waarin wedtermen nader worden verklaard, en tips voor het wedden op uiteenlopende sporten. Deze tips betreffen onder meer uitleg en strategieën. Sporten die aan bod komen zijn bekende sporten als voetbal, tennis, wielrennen maar ook relatief onbekende sporten in Nederland als snooker en rugby.

Dirk is een liefhebber van quizzen. Deze interesse uit zich in het maken van quizvragen over sport, voetbal in het bijzonder.

 

Joris Gemen
Joris is een schrijver die zich op journalistiek vlak vooral bezighoudt met zaken die gerelateerd zijn aan voetbal. Hij volgt met name het voetbal, de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie, in Nederland op de voet. Zijn grote passie voor voetbal heeft hij met de opleiding journalistiek mooi kunnen combineren. Gedurende de opleiding heeft hij verschillende projecten gekoppeld aan een onderwerp dat gerelateerd is aan voetbal. Op dit moment schrijft hij voor de website Online-wedden-bookmakers. Zijn werkzaamheden bestaan uit het schrijven van voorbeschouwingen voor verschillende voetbalwedstrijden. Voor deze voorbeschouwingen gaat hij onder andere op zoek naar interessante en/of historische feiten rondom de desbetreffende wedstrijd. Verder beschrijft hij de huidige vorm van de teams en afwezige spelers. De wedstrijden zijn afkomstig uit verschillende competities, zoals de Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Premier League en de Serie A. Ook internationale toernooien zoals de Champions League vallen hieronder.

 

Bob Ligthart
Bob heeft op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg de verschillende aspecten van de journalistiek onder de knie gekregen. Hij is erg geïnteresseerd in sport en schrijft daar dan ook graag over. De sport waar zijn passie echt ligt, is voetbal. De Premier League vindt hij de mooiste competitie, omdat hier veel topclubs het tegen elkaar opnemen. Het tempo ligt erg hoog en daarnaast worden er veel fysieke duels uitgevochten. De eigen Nederlandse Eredivisie volgt hij natuurlijk ook op de voet. Het interessante aan die competitie is dat er elke week veel verrassingen plaatsvinden. Bob is ook een groot fan van de Champions League en de Europa League. In die toernooien zie je veel kampioenen aan het werk. Het niveau is dus vaak hoger dan in de eigen competities van die clubs. Bob schrijft voor Online-wedden-bookmakers voornamelijk over die competities. In zijn voorbeschouwingen belicht hij verschillende punten van de wedstrijden die op het programma staan. Aan de hand van de feiten komt hij tot een conclusie die mensen helpt bij het wedden op wedstrijden. Door het kijken van veel wedstrijden en het volgen van clubs is hij altijd goed op de hoogte.

 

 


U kunt contact met ons opnemen door middel van de volgende contactgegevens:
Bola Webinformation GmbH
Marxergasse 4C/4/SL 4
1030 Wenen, Oostenrijk
info@online-wedden-bookmakers.nl


online-wedden-bookmakers.nl beoordeelt en vergelijkt doorlopend alle grote online bookmakers in Nederland.
Bookmakers | Wedden sites | Sportweddenschappen | Voetball wedden | Live wedden | Online wedden | Online bookmakers
Speel bewust 18+