18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – FC Barcelona voorspelling – wedden, quotes en tip 21 november 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Atlético Madrid – FC Barcelona, La Liga
Aanvang: Zaterdag 21 november 2020, 21.00 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Het is tijd voor een topwedstrijd in Spanje, want zaterdagavond neemt Atlético Madrid het in eigen huis op tegen FC Barcelona. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Atlético Madrid – FC Barcelona.

Ongeslagen

Atlético is de enige ploeg in La Liga die dit seizoen nog ongeslagen is. De club speelde tot nu zeven wedstrijden en won daarin vijf keer en speelde twee keer gelijk. Met die zeventien punten staat de Madrileense club voorlopig op de derde plaats. Atlético heeft nog twee wedstrijden in te halen en staat slechts drie punten achter koploper Real Sociedad. De rood-witten kunnen dus aan kop komen als ze die duels winnen.

Met de vorm zit het wel goed bij de club uit Madrid. Atlético won namelijk de laatste vier competitiewedstrijden. Het deed dit met overtuiging, want het scoorde in totaal elf keer in die duels en het kreeg er slechts één tegen. De verdediging van de Spaanse nummer drie staat dit hele seizoen al als een huis in de competitie. Atlético Madrid kreeg pas twee doelpunten tegen in La Liga. Ondanks de goede vorm is Atlético de underdog volgens de bookmakers. Een overwinning van de thuisploeg heeft namelijk een quote van 2.85 en een zege van de uitploeg 2.36.

Wisselvallige resultaten

Het is nog niet het seizoen van Barcelona. Ronald Koeman zijn ploeg staat momenteel op plek acht in de Spaanse competitie en dit is natuurlijk veel te laag. Net als Atlético speelde Barça pas zeven wedstrijden, dus het kan nog klimmen op de ranglijst. Barcelona is niet ongeslagen. Het verloor al twee keer: tegen Getafe en Real Madrid.

Barcelona won voorafgaand aan de interlandperiode eindelijk weer eens in de competitie na vier duels zonder overwinning. Het versloeg Real Betis met 5-2, wat een terechte uitslag was. Lionel Messi scoorde zijn tweede en derde competitiegoal van het seizoen. De Argentijn moet dus ook nog wat op gang komen dit seizoen.

Afwezigen

Bij Atlético zijn er wat belangrijke afwezigen. Zo is oud-Barcelona speler Luis Suárez er niet bij, omdat hij positief testte op het coronavirus, net als Lucas Toreira. Daarnaast zijn er ook een aantal geblesseerden, namelijk Sime Vrsaljko, Yannick Carrasco, Héctor Herrera en Vitolo.

Bij Barcelona zijn op het moment geen coronagevallen bekend, maar wel geblesseerde spelers. In de verdediging zullen Samuel Umtiti en Ronald Araújo niet in actie komen. Op het middenveld is Sergio Busquets afwezig vanwege buitenbandproblemen en voorin missen Ansu Fati en Philippe Coutinho. Het supertalent heeft een ingescheurde meniscus en de Braziliaan kampt met een hamstringblessure.

Vermakelijk gelijkspel

De laatste confrontatie tussen deze twee teams zorgde voor genoeg amusement. Barcelona was wat sterker, maar kreeg Atlético uiteindelijk niet op de knieën. Saúl Ñiguez redde zijn club met twee goals nadat zijn team twee keer op achterstand was gekomen. De wedstrijd eindigde hierdoor in een 2-2 gelijkspel. Dit keer heeft een gelijkspel een quote van 3.30.

Atlético Madrid – FC Barcelona tip

Volgens de wedkantoren is Atlético de underdog, maar gezien de vorm en stand is dit niet het geval. De thuisploeg mist wel wat aanvalskracht met de afwezigheid van Suárez en Carrasco. Barça mist ook wel wat spelers, maar kan dit beter oplossen. De tip is dat het duel, net als de laatste ontmoeting, in een gelijkspel eindigt. Deze voorspelling van Atlético Madrid – FC Barcelona levert een quotering van 3.30 op.

Atlético Madrid – FC Barcelona La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst Atlético Madrid: 2.85
Gelijkspel: 3.30
Winst FC Barcelona: 2.36