18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Manchester United voorspelling – wedden, quotes en tip 6 mei 2021

Tim Giesbers

Wedstrijd: AS Roma – Manchester United, Europa League
Aanvang: donderdag 6 mei 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester United wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.91

De return van deze halve finale lijkt een formaliteit, nadat United thuis al ruim won. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel AS Roma – Manchester United.

Cultuurshock

De supporters van AS Roma staat wat te wachten. Aanstaande zomer wordt namelijk afscheid genomen van coach Paulo Fonseca, waarna José Mourinho al klaarstaat om het stokje van zijn landgenoot over te nemen. Voor de coach een terugkeer naar het land waarin hij Internazionale naar een Champions League-winst leidde in 2010. Daarnaast belooft het een hele cultuurshock te worden. Mourinho kwam tot nu toe binnen bij clubs die qua spelersmateriaal met de top meekunnen.

Zover is het met AS Roma nog niet. De selectie zal aankomende zomer flink op de schop worden genomen, zeker omdat het jaar beëindigd wordt met opnieuw geen gewonnen prijzen. Ten minste, de Europa League lijkt gezien de 6-2 in Manchester een toch wel heel lastig verhaal. Tip: de Romeinen zijn nu al zes wedstrijden zonder overwinning. De club zal toch zeker niet willen verliezen. Wedden op de voorspelling ‘AS Roma wint of speelt gelijk’ krijgt een quote van 1.86.

Onrust

Er is een ogenschijnlijke tegenstrijdigheid bij Manchester United. In de competitie lijkt de club op een onbedreigde tweede plek te eindigen, terwijl United ook al met anderhalf been in de finale van de Europa League staat na de 6-2 in eigen huis. Toch is er onrust, vooral onder de supporters. Het willen toetreden tot de Super League was de druppel voor de fans, die het opstappen van de familie Glazer eist. Daarvoor zijn ze bereid heel ver te gaan.

Afgelopen weekeinde ging de competitiewedstrijd tegen rivaal Liverpool niet door, omdat fans het stadion waren binnengevallen en het veld bezetten. In deze omstandigheden moet het team zich opladen voor de return in Rome. Gezien de vorm van United mogen de fans hier vertrouwen in hebben. Tip: in vijf van de laatste zes wedstrijden werd met minimaal twee goals verschil gewonnen. Wedden op de voorspelling ‘Manchester United wint met handicap -1’ geeft je een quote van 3.00.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van AS Roma – Manchester United zijn de bezoekers de huizenhoge favorieten, met vijf zeges en een gelijkspel in de laatste zes ontmoetingen. Het doelsaldo is 5-14 dan ook ruim in Engels voordeel. Vorige week wist United in eigen huis met 6-2 te winnen.

Teamnieuws

AS Roma verloor in de heenwedstrijd Pau López, Leonardo Spinazzola en Jordan Veretout aan blessures. Zij vergezellen Riccardo Califiori, Stephan El Shaarawy, Nicolò Zaniolo en Pedro Rodríguez in de lappenmand. Antonio Mirante en Daniel Fuzato blunderden beiden op goal, maar toch moet een van de twee gaan keepen. Gianluca Mancini keert weer terug van een schorsing.

Bij Manchester United zijn er veel minder problemen in de selectie. Phil Jones en Anthony Martial liggen er al een tijd uit, maar verder lijkt iedereen fit. Coach Ole Gunnar Solskjær kiest mogelijk voor wat reserves, waardoor Éric Bailly, Alex Telles, Nemanja Matic, Donny van de Beek en Mason Greenwood kunnen uitkijken naar een plekje in de basisopstelling.

AS Roma – Manchester United tip

AS Roma – Manchester United: gezien de heenwedstrijd is het verschil in kwaliteit wel duidelijk. AS Roma is sowieso hopeloos uit vorm, dus wij verwachten een tweede zege van United. Tip: wedden op de voorspelling ‘Manchester United wint’ met een quote van 1.91 bij Toto.

AS Roma – Manchester United Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 3.65
Gelijkspel: 3.95
Winst Manchester United: 1.91