18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Wolverhampton Wanderers voorspelling – wedden, quotes en tip 29 november 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Arsenal – Wolverhampton Wanderers, Premier League
Aanvang: zondag 29 november 2020, 20.15 uur
Beste wedtip: minder dan 2,5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 1.59

Een strijd tussen twee middenmoters die er alles aan zullen doen om hoger op de ranglijst te geraken. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Arsenal – Wolverhampton Wanderers.

Zoektocht

Met aanvallers als Ian Wright, Thierry Henry en Robin van Persie heeft Arsenal nooit ver hoeven zoeken voor een verse lading doelpunten. Maar dit jaar ligt dat toch net anders. Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette lijken toch prima aanvallers, maar zo lekker loopt het niet bij de Londenaren voorin. Tegen Molde FK werd doordeweeks nog met 0-3 gewonnen, maar die uitslag verbloemt de enorme zoektocht naar doelpunten bij Arsenal.

Want werp maar eens een blik op de laatste vijf wedstrijden in de Premier League: van Manchester City (1-0) en Leicester City (0-1) werd verloren, waarna nipt met 0-1 gewonnen werd van Manchester United. Na een 0-3-oorwassing tegen Aston Villa volgde vorige week een 0-0 op bezoek bij Leeds United. Op basis van deze duels mag je als tip voor je voorspelling gaan voor weinig goals van de thuisploeg. Wedden op ‘Wolverhampton Wanderers houdt de nul’ geeft een quote van 3.35.

Herhaling

Wolverhampton Wanderers wil graag op voor een herhaling van het vorige seizoen. Destijds was het net gepromoveerd naar de Premier League en verbaasde het vriend en vijand. Even leek het mogelijk voor de competitieaanwinst om direct plaatsing voor de Champions League te bereiken, maar dat was uiteindelijk toch een brug te ver. Wat overbleef: kwalificatie voor de Europa League en lof van alle Engelse voetbalfans. Dit seizoen gaat het echter iets minder.

Slecht is het zeker niet, maar qua verliespunten staat Wolverhampton op een elfde plaats, met twee punten achterstand op de plekken voor Europees voetbal. Wellicht is het verrassingseffect minder groot dan het vorige jaargang was. Na een 2-0-zege op Crystal Palace werd met 1-0 verloren van Leicester City en met 1-1 gelijkgespeeld tegen Southampton. Tip: in zes van de negen competitieduels kwam maar een van de twee teams tot scoren. Wedden op die voorspelling geeft een quote van 1.73.

Onderlinge resultaten

Gezien het recente onderlinge verleden van de wedstrijd Arsenal – Wolverhampton Wanderers heeft de thuisploeg een klein voordeel. Van de laatste zes wedstrijden won Arsenal er namelijk twee en het werd driemaal gelijk, naast een enkele nederlaag. Het doelsaldo is met 9-6 dan ook in Londens voordeel. Vorig seizoen verloor Wolverhampton Wanderers thuis met 0-2 en in Londen werd het 1-1.

Teamnieuws

De lijst aan afwezigen is bij Arsenal enorm. Nicolas Pépé is geschorst, terwijl Pablo Marí, Calum Chambers, Thomas Partey en Gabriel Martinelli allemaal een blessure hebben. Het is nog onduidelijk of Sead Kolasinac en Mohamed Elneny weer kunnen spelen na een positieve coronatest. En daarnaast zijn David Luiz, Bukayo Saka en Willian niet helemaal fit. Door al die afwezigen mogen Rob Holding, Reiss Nelson en Joe Willock hopen op een basisplaats.

Bij Wolverhampton Wanderers zijn de problemen een stuk minder groot. Conor Coady lijkt terug te keren in de basisopstelling, waardoor Wolves weer met een driemans centraal duo gaat spelen. Romain Saïss is positief getest op het coronavirus en kan, net als de geblesseerde Jonny, niet meespelen tegen Arsenal.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers tip

Arsenal – Wolverhampton Wanderers: de laatste competitiewedstrijden van beide ploegen leveren niet veel goals op. Er is dan ook niet direct een reden ervan uit te gaan dat dit nu wel gebeurt. Tip: wedden op de voorspelling ‘minder dan 2,5 goals’ met een quote van 1.59 bij Toto.

Arsenal – Wolverhampton Wanderers Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Arsenal: 2.03
Gelijkspel: 3.15
Winst Wolverhampton Wanderers: 3.70