18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Arsenal – Liverpool voorspelling – wedden, quotes en tip 3 april 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Arsenal – Liverpool, Premier League
Aanvang: zaterdag 3 april 2021, 21.00 uur
Beste wedtip: Liverpool wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.24

De nummer zeven en negen van de Premier League nemen het tegen elkaar op dit weekend. Het gaat om de wedstrijd Arsenal – Liverpool. Beide ploegen willen voor volgend seizoen een Europees ticket binnenhalen en moeten daarvoor winnen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Arsenal – Liverpool.

Happy end?

Het is tot nu toe een turbulent seizoen voor Arsenal. The Gunners stonden in december 2020 nog vijftiende in de Premier League. Van de eerste veertien wedstrijden werden er maar vier gewonnen. Trainer Mikel Arteta kreeg het vertrouwen en wist het om te draaien. In de laatste vijftien competitieduels werd er namelijk maar drie keer verloren. Arsenal is dan ook gestegen naar de negende plek van de competitie, en zal nog hopen op een Europees ticket voor volgend seizoen.

Arsenal heeft twee opties om een Europees ticket te bemachtigen. De club zit nog in de Europa League en winst van deze competitie levert een ticket voor de Champions League op. Verder levert een vijfde en zesde plek een Europa League-ticket op. Bij een goed eindschot van Arsenal zijn beide opties nog mogelijk.

De laatste twee duels van Arsenal voor de interlandbreak waren niet best. Zo werd er tegen West Ham United met 3-3 gelijkgespeeld en in de Europa League werd er met 0-1 van Olympiakos verloren. Maar Arsenal had door een goed resultaat in de eerste wedstrijd tegen Olympiakos (1-3) een buffer en ging dus toch door.

Champions League-ticket

De huidige kampioen van Engeland heeft het lastig dit seizoen. Jürgen Klopp had het vorig seizoen fantastisch op de rit en werd met overmacht kampioen. Dit jaar ging de ploeg voor titelprolongatie. Door veel blessureleed achterin heeft Liverpool nooit echt kunnen rouleren met de ploeg. Uiteindelijk kon de verdediging het niet meer aan en zakte de ploeg in elkaar. In januari stond Liverpool nog eerste, nu staat de club zesde op 25 punten achterstand van koploper Manchester City.

De titel is echt uit zicht voor Liverpool, de ploeg focust zich nu vooral op de Champions League en het behalen van de top vier in Engeland. Met een plek in de top vier wordt er een Champions League-ticket vastgesteld voor volgend seizoen. Liverpool staat nu vijf punten achter nummer vier Chelsea. De club moet dus echt weer veel gaan winnen om dat verschil nog om te draaien in negen duels.

Liverpool eindigde sterk voor de interlandbreak. Zo werd er met 2-0 thuis van RB Leipzig gewonnen en mede daardoor ging de ploeg verder naar de kwartfinale van de Champions League. In de competitie werd Wolverhampton Wanderers met 0-1 verslagen.  

Onderlinge resultaten

Eerder dit seizoen namen de twee het ook al tegen elkaar op. Alexandre Lacazette opende de score in het duel en maakte de 0-1. Liverpool kwam echter terug en voor de rust scoorden Sadio Mané en Andrew Robertson, waardoor de ploeg de leiding in de wedstrijd overnam. Uiteindelijk scoorde Diogo Jota in de laatste minuten van de wedstrijd nog een doelpunt, waarmee de wedstrijd in een 3-1 overwinning voor Liverpool eindigde.

Arsenal – Liverpool tip

Liverpool is volgens de quotering van de bookmaker de favoriet voor deze wedstrijd. Het is de eerste clubwedstrijd voor beide ploegen na de interlands. Over huidige vorm kan dus niet worden gesproken. Puur gekeken naar kwaliteit zou Liverpool moeten winnen. De tip: wedden op de voorspelling ‘Liverpool wint’ met een quote van 2.24 bij Toto.

Arsenal – Liverpool Premier League wedden

Quotes bij Toto
Winst Liverpool: 2.24
Gelijkspel: 3.55
Winst Arsenal: 3.15