18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Lazio voorspelling – wedden, quotes en tip, 12 september 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: AC Milan – Lazio, Serie A
Aanvang: Zondag 12 september 2021, 18.00 uur
Beste wedtip: Winst Lazio
Bookmaker: Toto
Quote: 3.10

Dit weekend een topper in de Serie A: AC Milan – Lazio. Twee teams die de eerste twee competitiewedstrijden wonnen. Wie blijft foutloos? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze Italiaanse topper.

Overtuigende zege

AC Milan won voor de interlandbreak met 4-1 van Cagliari. Een overtuigende zege die mede te danken was aan twee doelpunten van Olivier Giroud. De ploeg uit Milaan kwam al veel sterker voor de dag dan tijdens het eerste competitieduel. Daarin scoorde Milan al wel na negen minuten, maar daar bleef het ook bij. Het won wel met 0-1 van Sampdoria.

De club staat na twee wedstrijden op de vierde plek met zes punten. Er zijn in totaal nog vier clubs die foutloos zijn tot op heden: Napoli, AS Roma, Internazionale en Lazio.

Koploper

Lazio is niet alleen foutloos: de club heeft ook het beste doelsaldo met maar liefst negen doelpunten voor en twee tegen na twee wedstrijden. In het eerste duel verraste Empoli Lazio door in de vierde minuut te scoren. Daarna maakte de huidige koploper er werk van. Nog voor rust stond Lazio met 1-3 voor en dit was ook gelijk de einduitslag.

In de tweede wedstrijd hetzelfde recept. Na vier minuten 0-1 achter tegen Spezia, maar met rust 3-1 voor. Dit keer door een hattrick van Ciro Immobile. Hij is op dreef, want scoorde ook al in het eerste duel. Tegen Spezia wist Lazio echter wel nog verder weg te lopen in de tweede helft. De club won uiteindelijk met maar liefst. 6-1.

Teamnieuws

AC Milan kampt met wat personele problemen. Zo zijn Zlatan Ibrahimovic en Frank Kessie geblesseerd. Daarnaast is Olivier Giroud, de man van twee goals tegen Cagliario, positief getest op het coronavirus. Milan mist hem dus ook in het aanstaande duel tegen Lazio. Bij Lazio een stuk minder problemen op het gebied van zieken en blessures. De club mist vooralsnog alleen Manuel Lazzari vanwege een kuitblessure.

Vorig seizoen

In het seizoen 2020/21 zorgde het affiche AC Milan – Lazio voor vuurwerk. De thuisploeg kwam na iets meer dan een kwartier al op een 2-0 voorsprong, maar Lazio knokte zich terug in de wedstrijd en kwam na een uur spelen op gelijke hoogte. De teams leken lang op een gelijkspel af te stevenen, maar Theo Hernández maakte de winnende goal voor Milan in de 92ste minuut. Eindstand: 3-2.

Later dat seizoen nam Lazio revanche door in eigen huis met 3-0 te winnen. Joaquín Correa was tweemaal trefzeker en Immobile pikte natuurlijk ook zijn goaltje mee. De bookmakers zien Milan als favoriet in eigen huis. Een zege van de thuisploeg levert namelijk een quotering van 2.14 op, terwijl een overwinning van Lazio een quote van 3.10 heeft.

AC Milan – Lazio tip

Lazio is uit de startblokken geschoten. Immobile is ook gelijk op dreef. AC Milan is ook nog foutloos, maar moet drie belangrijke krachten missen. Toch zien de bookmakers Milan als favoriet. Wij zien dit anders. Onze tip voor AC Milan – Lazio is namelijk dat Lazio de wedstrijd wint. Deze voorspelling heeft een quote van 3.10.

AC Milan – Lazio Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst AC Milan: 2.14
Gelijkspel: 3.45
Winst Lazio: 3.10