18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Juventus, voorspelling – wedden, quotes en tip 6 januari 2021

Cas Geleijnse

Wedstrijd: AC Milan – Juventus, Serie A
Aanvang: Woensdag 6 januari, 20.45 uur
Beste wedtip: Aantal doelpunten over 3.5
Bookmaker: Toto
Quote: 2.60

De afgelopen negen seizoenen werd Juventus kampioen van Italië. Dit seizoen is het spannender dan ooit in de Serie A. AC Milan is koploper en kan haar titelambities kracht bijzetten in de cruciale ontmoeting met Juventus. Hier de voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AC Milan – Juventus.

Doelpuntenmachine

AC Milan overtreft alle verwachtingen en is de ongeslagen koploper van de Serie A. De ploeg van Stefano Pioli versloeg afgelopen speelronde Benevento met 2-0, ondanks een vroege rode kaart van Sandro Tonali. Franck Kessié en Rafael Leão maakten de doelpunten voor Milan. De overwinning op Benevento bracht I Rossoneri op 37 punten, één puntje meer dan stadsgenoot Inter.

De zege op Benevento was de derde op rij in de competitie. Eerder werden Lazio Roma en Sassuolo verslagen. De grote kracht van de koploper is doelpunten maken. In alle vijftien competitiewedstrijden scoorde AC Milan minstens twee doelpunten. Wedden op ‘AC Milan aantal doelpunten over 1.5’ heeft een quote van 2.37 bij Toto.

Trainer Stefano Pioli heeft aangegeven te hopen dat Zlatan Ibrahimović zijn rentree kan maken tegen Juventus. De 39-jarige Zweed ontbrak de laatste weken vanwege een blessure. De spits draait een ongelofelijk goed seizoen: in de zes competitiewedstrijden die hij meedeed, scoorde hij tien doelpunten. Ondanks dat hij acht wedstrijden heeft gemist, is Zlatan nog altijd clubtopscorer van AC Milan.

Cristiano Ronaldo

Juventus is 2021 goed begonnen. Udinese werd met 4-1 verslagen. De ploeg van Andrea Pirlo herstelde zich daarmee van een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Fiorentina aan het einde van het vorige jaar. Juve staat op de vijfde plaats in de Serie A. De Oude Dame heeft een achterstand van tien punten op AC Milan.

De nederlaag tegen Fiorentina zorgde er voor dat Juventus haar ongeslagen status kwijtraakte. Er is geen ploeg die vaker gelijkspeelde in de competitie dan Juventus. Zes van de veertien wedstrijden eindigden in een gelijkspel. De ploeg uit Turijn krijgt de minste doelpunten tegen in de competitie, maar de doelpunten die ze incasseerden leden vaak wel tot voor puntverlies. Zo maakte Lazio Roma in de 95e minuut de gelijkmaker tegen Juve.

Met twee doelpunten tegen Fiorentina benadrukte Cristiano Ronaldo nog maar eens hoe goed hij is dit seizoen. De Portugees maakte dit seizoen veertien doelpunten in de Serie A en is daarmee topscorer. Ronaldo is dit seizoen de enige speler van Juventus die met regelmaat het net weet te vinden.

Vorig seizoen

Vorig seizoen won AC Milan in eigen huis met 4-2 van Juventus. In Turijn was Juventus met 1-0 de baas over Milan. Juventus werd voor de negende keer achter elkaar kampioen van Italië. Milan behaalde zeventien punten minder dan Juventus en eindigde als zesde in de Serie A.

AC Milan – Juventus tip

AC Milan en Juventus zullen gelijkwaardig zijn in hun ontmoeting. Juventus begon 2021 sterk en ook Milan heeft de goede vorm doorgezet. AC Milan scoorde elke wedstrijd minstens twee keer, terwijl bij Juventus Cristiano Ronaldo de doelpunten heel gemakkelijk maakt. De tip voor deze wedstrijd: wedden op ‘Aantal doelpunten over 3.5’ met een quote van 2.60 bij Toto

AC Milan – Juventus Serie A wedden

Quotes bij Toto:
Winst AC Milan: 3.10
Gelijkspel: 3.25
Winst Juventus: 2.24