18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbal Wedden Tips

Succesvolle prognoses – hoe maakt u ze, waar vindt u ze?

Bij het plaatsen van weddenschappen mag u uw prognoses in geen geval uitsluitend op basis van een vaag voorgevoel of op basis van sympathie voor een bepaalde ploeg maken. Het is belangrijk om feiten te raadplegen die u kunnen helpen bij een objectieve en analytische voorbereiding van uw weddenschappen.

Zo kunt u op lange termijn uw sportweddenschappen optimaliseren. Het is belangrijk dat u de ploegen van de betreffende wedstrijd voor het afsluiten van de weddenschappen ten minste “kort” analyseert en kijkt of u op basis daarvan een relatief zekere voorspelling kunt maken.

Het best kijkt u eerst naar echt banale (maar betekenisvolle) dingen zoals de huidige positie in de rangschikking van de liga (met doelgemiddelde) of maakt u een directe vergelijking van beide teams. Verder is het bijvoorbeeld ook heel interessant om de statistieken van thuiswedstrijden en wedstrijden op verplaatsing van de betreffende ploegen te bekijken.

Natuurlijk spelen bij een dergelijke analyse verschillende factoren een rol. Probeer een antwoord te vinden op onder andere de volgende vragen:

Hoe waren de resultaten van de afgelopen speeldagen (en hoe is de actuele vorm van de tegenspelers)?

Zijn bepaalde sleutelspelers geblesseerd of geschorst?

Vond er net een trainerwissel plaats?

Hoe is de actuele stemming in de ploeg?
(Heerst er onrust of is de ploeg in schandalen verwikkeld?)

Is een ploeg vermoeid door veel kort op elkaar volgende wedstrijden (bijvoorbeeld Champions League, UEFA League, bekercompetitie)?

Hoe ziet de actuele situatie in de rangschikking eruit (moet een bepaalde ploeg absoluut winnen om een vooropgezet doel te bereiken of is de wedstrijd eerder onbelangrijk voor het verdere verloop van het seizoen)?

Op basis van de antwoorden op dergelijke vragen kunt u in ieder geval een interessante tendens afleiden. Die kan u helpen bij het voorspellen van het resultaat van de komende wedstrijd. Door te wedden op een outsider kunt u met een goede quote een aardige winst opstrijken.

Dit voorbereidingswerk kost veel tijd, maar is toch interessant. De dagelijkse of wekelijkse analyse van verschillende wedstrijden in verschillende sportdisciplines en liga’s loont de moeite.

Op het internet vindt u ook websites die u hierbij kunnen helpen. Zo vindt u op het internet heel wat statistieken voor sportweddenschappen voor de meest uiteenlopende sportmanifestaties.

Alhoewel niet beschikbaar in een Nederlandse variant, is de Duitse website wett.info een interessante pagina voor de analyse van en tips over aankome nde wedstrijden. Hier kunnen geregistreerde leden analyses, wedprognoses en eigen wedtips posten. De beste tipgevers krijgen regelmatig prijzen en beloningen voor hun wedtips. U vindt er verder informatieve statistieken en voorspellingen van gerenommeerde experts en goede tipgevers.

Het loont in elk geval de moeite bij het maken van eigen wedvoorspellingen en voor het afsluiten van een weddenschap een blik te werpen op de statistieken en rekening te houden met actuele gebeurtenissen. Het komt er dus eigenlijk op neer zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen. Op die manier kunt u beter inschatten wat de toekomst brengt en uw kansen op een succesvolle weddenschap verhogen.

Alleen wie over voldoende informatie beschikt, kan succesvolle wedprognoses maken.