18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Titanbet – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker Titanbet zo populair?

Momenteel is het helaas niet mogelijk om als Nederlander gebruik te maken van de diensten van Titanbet. Wij houden u hierover op de hoogte!

Titanbet is een redelijk jonge bookmaker. Het bedrijf werd opgericht in 2009. Via Titan poker kon men al jaren online en enthousiast poker spelen en door middel van Titanbet probeert men nu ook een positie te veroveren op de online sportweddenschappen markt. Titanbet wordt gekenmerkt door een breed scala aan weddenschappen en het biedt haar klanten lucratieve quotes.

Aanbod weddenschappen

Titanbet biedt de klant een zeer breed scala aan weddenschappen. Natuurlijk ligt ook hier, net zoals bij vele andere bookmakers, weer de focus weer op voetbal. De Europese competities komen uiteraard aan bod maar
er zijn ook kleinere competities waar op gewed kan worden, zoals de derde Duitse divisie.

Naast voetbal kan er onder meer ook nog gewed worden op hockey, basketbal, handbal volleybal, golf en nog veel meer. Kortom voor iedere sportweddenschap fan is er wel wat te vinden bij Titanbet.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Klantenservice / support

Titanbet beschikt over een heel vriendelijke en een bijzonder snelle klantensupport. Momenteel is Nederlandstalige klantensupport echter nog niet mogelijk.

De klantendienst staat 7 dagen per week 24 uur per dag ter beschikking in het Engels. Verder wordt er op de website een ‘Getting Started’ hulp en een uitgebreide lijst met FAQ’s aangeboden.

Contact met de klantenservice via:

  • Live-chat!
  • E-mail: support@titanbet.com
  • Telefoon: 00359/248 96 902 (Engels gesproken)
  • Fax: 0044/800 4715 207

Beoordeling: 9 (uit 10)

Titanbet in Nederland en België

Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten
van Titanbet.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia

De website van Titanbet is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Verder is het ontwerp zeer aantrekkelijk en modern.

Door middel van het navigatiemenu bovenin is het makkelijk om door de verschillende mogelijkheden zoals sport, poker of casino te navigeren. Met behulp van de navigatie links kan worden geschakeld tussen de verschillende sporten.

Ook speelt veiligheid bij Titanbet een zeer belangrijke rol. Alle financiële transacties verlopen via meerdere versleutelde verbindingen. Daarnaast worden alle persoonlijke gegevens beveiligd tegen toegang door derden.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Bij Titanbet staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: Credit cards, bankoverschrijving, Neteller, Moneybookers, ClickandBuy, Click2Pay, Paysafecard, DirectEbanking, Giropay, Maestro, Electron, Solo en Laser. Voor stortingen worden geen kosten aangerekend. De minimumstorting bedraagt 10 €

De uitbetaling verloopt via dezelfde manier als de storting.

Live wedden / live streams / livescore

Titanbet heeft zich sterk verbeterd de laatste tijd op het gebied van live-weddenschappen. Het kan momenteel nog niet tippen aan grote bookmakers, maar het aanbod aan live-weddenschappen zal voor de meeste spelers meer dan voldoende zijn. Over het algemeen is de live-weddenschappen sectie zeer duidelijk en overzichtelijk.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Quotes

De uitbetalingsquotes van Titanbet zijn erg competitief. Toch kan men ook op dit gebied niet echt helemaal concurreren met de echt grote bookmakers zoals William Hill. Sinds de oprichting van Titanbet zijn de quotes wel steeds verhoogd, het kan dus interessant zijn om te kijken of deze trend zich kan doorzetten.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Totale beoordeling van Titanbet

Ter afsluiting kan worden gesteld dat Titanbet een goede bookmaker is. Klantvriendelijkheid en veiligheid staan erg hoog in het vaandel bij deze bookmaker. De klantenservice is overtuigend en biedt veel ondersteuning bij vragen en onduidelijkheden. De sportweddenschappen zijn verder ook meer dan voldoende. Echter is er nog voldoende ruimte voor verbetering op het gebied van quotes en bonussen.

Totale beoordeling: 8 (uit 10)

(online-wedden-bookmakers.nl)