18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sportingbet – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker Sportingbet zo populair?

Momenteel is het helaas niet mogelijk om als Nederlander gebruik te maken van de diensten van Sportingbet. Wij houden u hierover op de hoogte!

Sportingbet is een heel populaire aanbieder van sportweddenschappen uit Engeland, het moederland van de sportweddenschappen. De zetel van Sportingbet bevindt zich in Engeland en op Alderney (Britse Kanaaleilanden).

Sportingbet heeft licenties voor sportweddenschappen in Engeland en Wales en is als bedrijf genoteerd aan de beurs van Londen. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring met internationale sportweddenschappen en heeft ruim een miljoen klanten in meer dan 100 landen. Momenteel is het helaas niet mogelijk om als Nederlander en Belg te registreren bij Sportingbet.

Aanbod weddenschappen

Het zeer gevarieerde aanbod aan sportweddenschappen omvat niet alleen sporten die populair zijn in Europa zoals voetbal, maar ook typisch Amerikaanse sporten zoals american football en baseball, en nog veel meer. Vanzelfsprekend maken ook de klassieke Engelse sporten rugbycricketgolf en snooker deel uit van het omvangrijke aanbod weddenschappen.

Wat de soorten weddenschappen betreft, vindt u bij Sportingbet vaak ook unieke sportweddenschappen die geen enkel ander online gokkantoor op die manier aanbiedt.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Klantenservice / support

Sportingbet heeft een competente en vriendelijke klantenservice die dagelijks van 9 tot 21 uur al uw vragen beantwoordt. Helaas is deze momenteel niet beschikbaar in het Nederlands

Contact met de klantenservice via:

  • Live-chat (!)
  • E-mail: admin@sportingbet.com
  • Telefoon: 00353/1511 0840 (vanuit Nederland en België)
  • Fax: 0044/020 718 41 810

Beoordeling: 10 (uit 10)

Sportingbet in Nederland en Belgie

Sportingbet is momenteel niet actief in Nederland en Belgie, doordat het niet mogelijk is om als Nederlander of Belg te registreren voor Sportingbet. De website van Sportingbet is niet beschikbaar in Nederlands.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia 

De website van Sportingbet is in aangenaam blauw-wit. De overzichtelijke opbouw van de pagina’s zorgt ervoor dat elke user meteen weet wat hij moet doen als hij een sportweddenschap wil afsluiten. Over de veiligheid hoeft u zich bij Sportingbet geen zorgen te maken. Sportingbet voldoet aan de hoogste veiligheids- en privacystandaards.

Sportingbet heeft ook een eigen online casino en een pokerpagina (Paradise Poker). Interessant is verder het voetbalstatistiekarchief van Sportingbet – hier vindt u statistieken en wedstrijdresultaten vanaf het jaar 2000. In de Sportingbet Club kunt u voor afgesloten weddenschappen clubpunten verzamelen waarmee u bij een maandelijkse trekking prijzen kunt winnen (gratis weddenschappen).

Beoordeling: 9 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Storting via credit card, bankoverschrijving, Moneybookers, Neteller, Click2Pay, GiroPay, DirectEbanking, Paysafecard, Clickandbuy, Netpay waarbij geen administratiekosten aangerekend worden. De minimumstorting bedraagt 10€

Uitbetaling via credit card, bankoverschrijving, Moneybookers, Neteller

Live wedden / live streams / livescore

Ook Sportingbet biedt zijn klanten steeds meer live wedden aan, omdat de populariteit van deze vorm van weddenschappen blijft groeien. Live streams zijn er ook voor jaarlijks meer dan 2.500 sportgebeurtenissen (voetbal, tennis, basketbal,…) en een livescore dienst vervolledigt de live informatie.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Quotes

De quotes van Sportingbet kunnen het best vergeleken worden met die van Bwin. Toch bevindt Sportingbet zich met zijn quotes niet aan de top, maar eerder onderaan in de middenmoot bij de bookmakers.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Totale beoordeling van Sportingbet

Sportingbet is een aanbieder die voor geen enkel criterium helemaal aan de top staat. Toch bevindt Sportingbet zich bijna altijd bij de beste bookmakers.

Sportingbet is in zijn geheel gezien een uitstekende, heel betrouwbare en complete bookmaker, waarbij elke liefhebber van sportweddenschappen een gokaccount zou moeten hebben.

Vooral de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de klantenservice van Sportingbet moet hier nog eens extra beklemtoond worden.

Onze aanbeveling: Meldt u zich nu aan bij Sportingbet en raak zelf overtuigd van de kwaliteit.

Totale beoordeling: 8 (uit 10)

(online-wedden-bookmakers.nl)