18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbal- & ander sportnieuws voor sportweddenschappen

Waar informeert u zich het best elke dag over voetbal & sport?

Voetbal- & sportnieuws

Er bestaan oneindig veel pagina’s met voetbal– en sportnieuws op het internet. Altijd actueel, met heel veel statistieken en journalistieke hoogstandjes. In het voetbal is er altijd wel iets waarover kan worden bericht. Actuele transfers, trainerwissels en geruchten zijn iets voor de zomerstop.

Tijdens het WK of EK voetbal valt er op sportportalen altijd nieuws te rapen. Verder gaat er veel aandacht naar de nationale competitie en naar andere sporten. In het Nederlandse taalgebied bieden verschillende websites interessant voetbal- & sportnieuws.

Op Sport1.nl draait alles om sport in het algemeen. Toch wordt er naar verhouding meer aandacht besteed aan voetbal dan aan andere sporten. Hier vindt u elke dag informatie over actuele sportmanifestaties en heel wat interessante interviews met de verantwoordelijken.

Op het forum kunt u ervaringen uitwisselen met liefhebbers van voetbal en andere sporten. Naast voetbal komen op Sport1.nl ook formule 1, tennis, basketbal en andere sporten aan bod.

Het grootste Nederlandse sportportaal profiteert hierbij ook van de samenwerking met zijn eigen tv-zender Sport 1.

Een site waar eigenlijk alles draait om voetbal is Voetbal International.

Niet alleen als magazine doet Voetbal International het goed. Op de internetpagina vindt u alle belangrijke nieuwsberichten over voetbal.

Daartoe behoren natuurlijk ook statistieken en informatie over vorige seizoenen en wedstrijden. Hier leest u alle informatie over de Nederlandse Eredivisie, buitenlandse divisies en grote toernooien.

Ook op voetbalzone.nl is het al voetbal wat de klok slaat. Hier vindt u eveneens nieuws en actuele berichten. Tijdens het seizoen leest u hier alles over de wedstrijden, voor het overige veel over transfers en transfergeruchten, maar ook nieuws over de training en tactiek van de ploegen.

Vaak loont het ook de moeite om een kijkje te nemen op Nusport.nl. Op deze website kunt u zo ongeveer alle voetbal- & sportnieuws terugvinden. U vindt onder meer alle nieuws over voetbal, wielrennen, formule 1, tennis en atletiek. Verder is er ook veel achtergrondinformatie en wekelijkse/dagelijkse columns terug te vinden.

Dé nieuwsbron voor voetbal- en sportliefhebbers in Belgie is Sporza met het online aanbod sporza.be.

Andere interessante websites met voetbal- en sportnieuws die waardevolle informatie bieden bij uw sportweddenschappen zijn: