18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Websites over spelen en spelletjes

Interessante websites over spelen en spelletjes (computerspelletjes, flash, enz.)

Hartelijk welkom bij de rubriek spelen van ons overzicht over sportweddenschappen. Hier vindt u interessante links over het thema spelen en spelletjes – websites waar u computerspelletjes online kunt spelen, websites over bordspelen, kaartspelen en andere spelletjes die u via internet kunt spelen.

Gamesbasis – online spelen

U wilt hier een link naar uw website? Schrijf ons gewoon!

Wat kunt u al spelende leren?

Als kind leer je al spelenderwijs dat alles vaak slechts een kwestie van geluk is. Tegelijkertijd leer je wat er gebeurt als je al te lichtzinnig bent. Een voorbeeld: twee jongens van negen spelen een spelletje. De ene jongen belooft de andere vijf snoepjes als hij verliest.

De andere is roekeloos en zet al zijn snoepjes in. Hij beseft op dat moment nog niet dat hij het spelletje zal verliezen. Het verlies van al zijn snoepjes leert hem uiteindelijk dat je met je bezit voorzichtig moet omgaan. Dat is een les voor het leven. Gelukkig heeft hij die les als kind geleerd en niet later als volwassene.

Als u in een ploeg speelt, weet u dat u samen heel veel kunt bereiken. Alleen als iedereen van de ploeg honderd procent zijn best doet, kan het doel bereikt worden. Deze teamgeest is ook belangrijk voor uw carrière. Alleen wie goed met andere mensen kan samenwerken, krijgt een goede baan.

Kinderen spelen spelletjes in de eerste plaats voor het plezier, maar als ze ouder worden, zullen ze beseffen hoe belangrijk het spelen van spelletjes was voor hun persoonlijke ontwikkeling.