18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wimbledon 2019 Tennis Kiki Bertens – Barbora Strýcová voorspelling – wedden, quotes en tip 6 juli 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Kiki Bertens – Barbora Strýcová, Wimbledon 2019
Geplande aanvangstijd: zaterdag 6 juli 2019, tweede partij op baan 3 (omstreeks 13:30)
Beste wedtip: winst Bertens
Bookmaker: Toto
Quote: 1.44

Kiki Bertens is vooralsnog onverslaanbaar op Wimbledon 2019. De Westlandse heeft de eerste twee rondes winnend afgesloten. In de tweede ronde, tegen Taylor Townsend, ging het niet zonder slag of stoot. Desondanks mag Bertens zich opmaken voor de derde ronde, waar Barbora Strýcová de tegenstander is. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het tennisduel Kiki Bertens – Barbara Strýcová.

Benauwde overwinning

In de eerste ronde rekende Bertens betrekkelijk eenvoudig af met Mandy Minella, nummer 98 op de wereldranglijst. Het werd 6-2 en 6-3 voor de Nederlandse.

Met Taylor Townsend trof Bertens wederom een opponent die veel lager geklasseerd staat op de wereldranglijst. De positie van de Amerikaanse is namelijk de 123e plek en die van Bertens de 4e plek. Tegen Minella kon Bertens prima omgaan met de favorietenrol, maar tegen Townsend was het een taai duel.

Er werd uiteindelijk wel gewonnen. Met 3-6, 7-6 (5) en 6-2 om precies te zijn. Na afloop ging het vooral om het volgende moment: bij een stand van 5-6 had Townsend het zomaar met een matchpoint kunnen beslissen. Dat gebeurde gelukkig niet en Bertens herpakte zich. Dat kostte de nodige moeite. In de derde set (6-2) liet ze het vervolgens niet meer uit handen glippen en de derde ronde op Wimbledon was daarmee een feit voor Bertens. Ze gaat het in die derde ronde opnemen tegen de Tsjechische Barbora Strýcová.

Te sterk voor Laura Siegemund

Strýcová was in de tweede ronde met 3-6 en 5-7 te sterk voor de Duitse Laura Siegemund. De Tsjechische bezet op de wereldranglijst de 54e plaats.

De kracht van haar ligt niet bij het enkelspel, maar juist bij het dubbelspel. In het enkelspel won ze tot nu toe twee WTA-titels, in 2011 in Quebec en in 2017 in Linz. In het dubbelspel ligt het aantal gewonnen toernooien vele malen hoger. In totaal wist Srýcová 21 WTA-toernooien te winnen op dat gebied.

De beste prestatie van Strýcová op een grandslamtoernooi was het bereiken van de kwartfinale op Wimbledon 2014. Ze is nog twee duels verwijderd van een evenaring van deze prestatie. Echter heeft ze tegen Bertens de positie op de wereldranglijst niet mee én is enkelspel over het algemeen gezien niet haar beste onderdeel. De bookmakers hebben dan ook meer vertrouwen in een overwinning van Bertens dan in een overwinning van Strýcová. Een Nederlandse overwinning heeft namelijk een quotering van 1.44 en een Tsjechische overwinning staat op 2.70.

Belangrijke informatie

De tennissters Bertens en Strýcová kennen een pril bestaan als het gaat om eerdere ontmoetingen. Ze stonde namelijk tot nu toe slechts één keer eerder tegenover elkaar. In 2016 was het WTA-toernooi in Auckland het decor van dit tennisduel. Bertens wist destijds niet te winnen en ging met 6-2 en 6-4 onderuit.

De ondergrond bij die wedstrijd was hardcourt. Dat is één van de favoriete ondergronden van Strýcová. De tweede favoriet van haar is gras. Dat is precies waarop er in de derde ronde op Wimbledon gespeeld gaat worden. Bertens vindt gras juist een van de minste ondergronden om op te spelen en dat maakt het een interessant duel.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bertens heeft geen last van blessures op dit moment.

Ook Strýcová heeft, voor zover dit bekend is, geen last van blessures.

Kiki Bertens – Barbora Strýcová tip

Bertens kroop tegen Townsend door het oog van de naald. Met Strýcová treft ze een tegenstander die niet zo goed presteert op het enkelspel als op het dubbelspel. De eerdere ontmoeting ging echter wel verloren. Bertens is, gezien de posities op de wereldranglijst, wederom de favoriet voor de winst. Dat lijkt ook een realistische weddenschap. De beste Kiki Bertens – Barbora Strýcová tip is dat Bertens wint met een quotering van 1.44 bij Toto.

Kiki Bertens – Barbora Strýcová Wimbledon 2019 wedden

Quotes bij Toto

Winst Kiki Bertens: 1.44

Winst Barbora Strýcová: 2.70