18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op voetbaltransfers winter 2021

Bob Ligthart

De transfermarkt is nog een paar weken open in de Europese topcompetities, want op 1 februari 2021 sluit de markt in landen als Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland. De clubs in de Eredivisie hebben ook tot dan de tijd om hun selectie te versterken. Bookmakers bieden tegenwoordig ook weddenschappen aan rondom de wintertransfers. In dit artikel behandelen we verschillende transfergeruchten voor de winter van 2021 met daarbij de beste wedtips.

Christian Eriksen

De transfer naar Internazionale is niet zo uitgepakt als Christian Eriksen had gehoopt. De Deen speelt weinig en mag dus alweer vertrekken. Er zijn daardoor ook al veel transfergeruchten rondom hem verspreid. Zo zouden clubs als Ajax, Wolverhampton Wanderers, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur de middenvelder graag hebben. Toch werd het ook al duidelijk dat Ajax niet mee wilde werken aan het salaris van Eriksen en PSG zou liever Dele Alli willen hebben.

Het lijkt er daarom op dat de meest logische stap terug naar Tottenham Hotspur is. Als Alli vertrekt heeft José Mourinho een nieuwe middenvelder nodig en Eriksen bewees al eerder goed bij Tottenham te passen. De beste wedtip is dus dat Eriksen teruggaat naar The Spurs en deze voorspelling heeft een quote van maar liefst 10.00. Als de onderhandelingen met de clubs spaak loopt, kan Eriksen natuurlijk ook gewoon bij Inter blijven. Deze uitkomst heeft momenteel een quote van 3.00.

Dele Alli

Zoals we benoemden heeft PSG wel oren naar een transfer van Dele Alli. Zijn oude coach Mauricio Pochettino is daar nu de trainer en zou de Engelsman wel naar Frankrijk willen halen. De fans van Tottenham vonden het opvallend dat Alli vorige week – dit seizoen vooral bankzitter – in de basis stond tijdens de FA Cup. Het zou mogelijk een manier zijn om Alli in de spotlight te zetten tijdens deze transferperiode. Volgens het Franse RMC Sport zouden Tottenham en PSG al in onderhandeling zijn over de Engelsman.

De bookmakers verwachten dat Alli nog niet vertrekt in de winter. Ze geven het feit dat hij bij Tottenham blijft momenteel een quote van 1.33. Een vertrek naar PSG levert nu een quotering van 2.85 op. Als de clubs er samen uitkomen vertrekt Alli, dus houdt het transfernieuws rondom hem goed in de gaten.

Isco

De tijd van Isco lijkt er steeds meer op te zitten bij Real Madrid. De Spanjaard won erg veel met de club sinds zijn komst in 2013, maar tegenwoordig is hij geen basisspeler meer. Toni Kroos, Casemiro en Luka Modrić krijgen de voorkeur onder Zinédine Zidane. De geruchten rondom het vertrek van Isco zijn dan ook niet gek.

De wedkantoren zien Everton, Sevilla en Arsenal als grootste kanshebbers in de strijd om Isco. Arsenal lijkt inmiddels afgehaakt, omdat de jonge Emile Smith Rowe een goede indruk maakt. Daarnaast wil Arsenal niet in een biedoorlog terecht komen. Everton heeft vooralsnog ook nog niet echt doorgedrukt. Het lijkt er daarom op dat Isco dit jaar nog gewoon in Spanje blijft. Dit zou bij Real Madrid (1.25) of Sevilla (5.00) kunnen zijn.

Paul Pogba

De komst van Paul Pogba bij Manchester United heeft nooit tot het verwachte succes geleden. Het contract van de Fransman loopt tot medio 2022 en United wil hem liever niet transfervrij laten gaan. De verwachting is dus dat hij niet heel lang meer bij de club speelt. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola liet een paar weken geleden nog weten dat hij geen transfer verwacht in januari. Pogba lijkt dan ook pas na dit seizoen te vertrekken, waardoor wedden op een vertrek niet verstandig is.

De wedkantoren geven de voorspelling dat hij blijft ook maar een quote van 1.02. Een vertrek naar Juventus levert een quote van 10.00 op en een vertrek naar Real Madrid 12.00. Er gaan veel geruchten rond dat PSG de middenvelder aan het einde van het seizoen wel zou willen aantrekken. Een transfer naar die club heeft een quote van 15.00.

Lionel Messi

In de zomer gingen de meeste transfergeruchten over Lionel Messi, want de zesvoudig Ballon d’Or winnaar wilde vertrekken bij Barcelona. Uiteindelijk kwam hij er toch uit met zijn club en bleef hij in Spanje. De geruchten rondom de Argentijn zijn er nog steeds, maar hij maakt het seizoen naar alle waarschijnlijkheid wel af in Barcelona. Als hij vertrekt, zal dit pas in de zomer zijn.

Dit weerhoudt de bookmakers niet om een weddenschap rondom hem op te stellen. ‘Messi blijft bij Barcelona’ heeft een quote van slechts 1.02, want dit is de meest logische uitkomst. De teams die daarna komen zijn Manchester City (10.00), Paris Saint-Germain (12.00) en Inter Miami CF (17.00)

Lautaro Martínez

Dit is een naam die al een hele lange tijd in de geruchtenmolen rondgaat. Zo zou de Argentijn in de zomer al een transfer naar Barcelona, Real Madrid of Liverpool maken. Internazionale zou nu bezig zijn met een transfer van Divock Origi als derde spits. Het zou ook alvast een zekerheidje kunnen zijn voor als Martínez vertrekt.

Toch moet het gek lopen willen zij de Argentijnse spits daadwerkelijk laten gaan. De geruchten zijn de laatste tijd juist afgezwakt en Martínez lijkt gewoon tot het einde van het seizoen speler van Inter te zijn. Dit heeft dan ook maar een quote van 1.02. Volgens de bookmakers zijn anders Barcelona (10.00), Juventus (15.00) en Bayern München (17.00) de grootste kanshebbers om hem te contracteren.