18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Verdien €5 free bet met Champions League-weddenschap bij Toto

Maurice Krabbendam

De Champions League begint vandaag, dinsdag 12 september met een aantal mooie affiches, waaronder Barcelona – Juventus. Woensdag is Feyenoord aan de beurt met de thuiswedstrijd tegen Juventus en Vitesse neemt het donderdag in de Europa League op tegen Lazio Roma. Kortom: het Europese (wed)seizoen is begonnen! Toto haakt hier met een mooie actie op in.

Verdien €5 free bet

Je kunt bij de Nederlandse bookmaker een free bet verdienen door een inzet te plaatsten op de Champions League-wedstrijden van deze week. Door op de duels van dinsdag of woensdag een inzet van €10 te plaatsen, verdien je een gratis €5 weddenschap voor de Europa League-ronde van aanstaande donderdag, 14 september.
Dit soort acties zijn handig om je budget een kleine boost te geven. Dit is de start van de Champions League, dus waarschijnlijk was je toch al van plan om in te gaan zetten. Dan kun je net zo goed dit gratis wedtegoed meepakken.

Er zijn twee mogelijkheden om deze gratis weddenschap te verdienen:

  • Zet minimimaal €10 in op één of meerdere Champions League-duels van dinsdag 12 september. Kies hierbij de promotie ‘Europese actie dinsdag’.
  • Zet minimimaal €10 in op één of meerdere Champions League-duels van woensdag 13 september. Kies hierbij de promotie ‘Europese actie woensdag’.

Als je deze stap volgt, ontvang je een gratis weddenschap van €5 in je account voor de Europa League. Let op: de gratis weddenschap is alleen inzetbaar tijdens de Europa League-speelronde van donderdag 14 september. Zorg dus dat je hem direct gebruikt om deze kans niet te laten liggen.

Inzettips

Een andere voorwaarde om de free bet te verdienen, is dat je op de Champions League inzet tegen een quotering van minimaal 1.70. Die quote geldt vervolgens ook voor de free bet van donderdag. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de free bet op Vitesse te plaatsen. De quote voor een Arnhemse zege thuis tegen Lazio Roma donderdag staat nu op 3.58, ruim genoeg om aan de voorwaarden te voldoen.

Om de gratis weddenschap te kunnen verdienen zou je op Feyenoord kunnen inzetten, thuis tegen Manchester City. De Rotterdammers krijgen op dit moment een quote van 7.00.
Wil je iets dichter op de vereiste quote-grens gaan zitten om zo je free bet te verdienen, dan zou je ook aan onze wedtip bij dit duel kunnen denken: beide teams scoren, met een 1.71 quote precies juist geprijsd voor deze gelegenheid.

Natuurlijk kun je ook een weddenschap plaatsen op één van de vele andere Champions League-wedstrijden die dinsdag en woensdag op het programma staan. Voor een aantal hebben we previews met daarbij ook wedtips in de aanbieding: Bayern München – Anderlecht, AS Roma – Atlético Madrid, FC Barcelona – Juventus, Feyenoord – Manchester City, Liverpool – Sevilla en Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund. Gebruik onze previews en tips naar eigen inzicht. Ga mee in de redenatie, of bedenk een nieuwe bet met behulp van de informatie.

Vergeet hoe dan ook niet om de bonuscode in te vullen als je bij Toto gaat wedden op deze ronde in de Champions League: ‘Europese actie dinsdag’ of ‘Europese actie woensdag’, afhankelijk van de dag waarop je inzet.