18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Verdere expansie efbet na toetreding Italiaanse markt

Tim Giesbers

De internationale uitbreiding van kansspelaanbieder efbet heeft een nieuwe vlucht genomen. Vanaf deze maand is het bedrijf namelijk met haar diensten actief op de Italiaanse markt. Italië wordt hiermee het vijfde land waar efbet actief is.

Van alle kansspelaanbieders in Bulgarije is efbet de grootste en oktober is de maand waarin de diensten in Italië zijn opgestart. Aan het einde van 2019 kreeg het bedrijf al groen licht van de Italiaanse mededingingsautoriteit, genaamd de Agenzia della Dogane e dei Monopoli.

Tevreden

Boyan Naydenov is een van de oprichters van efbet en huidig operationeel directeur van efbet. Hij zegt: “We zijn in staat om onze potentiële klanten een zeer onderscheidend aanbod te bieden, omdat we aangedreven zijn door een verscheidenheid aan producten.”

Naydenov, die het bedrijf in 2006 oprichtte met zijn broer Tzvetomir en hun vader Stefan, is blij met de Italiaanse uitbreiding: “Aangezien een hoofddoel van de expansie van het bedrijf is om meer tevreden klanten te hebben, hopen we dat we sterk en snel in deze nieuwe markt zullen stappen.”

Uitbreiding

Deze uitbreiding staat niet op zichzelf. Italië is een volgend deel in de plannen van efbet om door Europa in veel landen haar diensten aan te bieden. Naast Bulgarije is de aanbieder namelijk ook actief in Roemenië, Servië en Spanje.