18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Uitbreiding samenwerking BD Stadia en William Hill

Maurice Krabbendam

BD Stadia, een bedrijf dat wedden in voetbalstadions faciliteert, heeft een nieuwe, tweejarige samenwerking met bookmaker William Hill aangekondigd.

Zichtbaar in stadions

Door de samenwerking krijgt William Hill toegang tot meer wedkantoren in Engelse voetbalstadions. Het gaat in totaal om zes winkels, in de stadions van Stoke City en Huddersfield Town uit de Premier League, Queens Park Rangers, Preston North End en Bolton Wanderers uit het Championsip en Bradford City uit League One.
Met deze deal vergroot William Hill flink z’n zichtbaarheid in de betreffende stadions. Niet alleen in de wedkantoren, maar ook in de kleding van de medewerkers en in programmaboekjes.

Dit is niet de eerste keer dat de twee partijen de handen ineen slaan. William Hill en BD Stadia werken al samen in wedkantoren in de stadions van Chelsea, Everton en Tottenham Hotspur. In het geval van Tottenham gaat het om het nieuwe stadion dat momenteel in aanbouw is.

BD Stadia

BD Stadia, onderdeel van de BD Sport Group, is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een grote speler in de zogeheten ‘in-stadium’ wedden-sector. Ze nemen logistieke en operationele taken op zich in de samenwerking tussen clubs en bookmakers, om zo voor stadionbezoekers wedervaringen op wedstrijddagen te kunnen verzorgen. Zo regelt het bedrijf de marketing, uitbetalingen en ook trainingen voor het personeel in de winkels. BD Stadia heeft 600 werknemers.

Reacties betrokkenen

Kristian Welch, Marketing Director bij William Hill, reageerde positief op de uitbreiding: “Wij zijn dolblij dat we de samenwerking met BD Stadia kunnen uitbreiden door de deals met deze clubs uit de Premier League en de EFL.”

Tony Warwick, gezamenlijk Managing Director bij BD Sport Group, sluit zich daarbij aan: “Het is mooi dat William Hill de dynamische betrokkenheid heeft herkend die onze diensten op wedstrijddagen teweeg brengen op White Hart Lane en Stamford Bridge, en dat ze hun samenwerking met ons nu verder door het land heen uitrollen. Wij zijn er enorm blij mee dat we de komende twee jaar met ze samen blijven werken en zien ernaar uit dat voetbalfans hun winsten online en in de winkels kunnen gaan ophalen.”