18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-reclame persiflage TV Kantine: ‘Ten Hag’ en ‘Advocaat’ in Koning Euro

Bob Ligthart

De reclames van Toto zijn bij bijna iedereen bekend, zo ook bij de TV Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors. Het programma doopte ‘Koning Toto’ om tot ‘Koning Euro’, met de persiflages van Erik ten Hag en Dick Advocaat als hoofdrolspelers.

Koning Euro

In de reclames van Toto schitterden Royston Drenthe, Sjaak Zwart en rapper Donnie al eens als ‘Koning Toto’. De TV Kantine heeft een eigen draai gegeven aan deze reclame. Zo gaan we de persiflages van Erik ten Hag en Dick Advocaat horen zingen over ‘Koning Euro’. Er kan natuurlijk maar één Koning Euro zijn en dat is Dick Advocaat, oftewel: “er kan er maar een de kleinste, uh rijkste zijn”, zoals zijn karikatuur zingt in het fragment. Erik ten Hag moet het doen met de titel ‘koning slap lullen’.  De Toto-reclame persiflage is donderdag helemaal te zien in de TV Kantine en daarna terug te kijken via RTL XL.

Niet de eerste rol voor Ten Hag en Advocaat in de TV kantine

Het is niet voor het eerst dat Carlo Boszhard in de huid kruipt van deze twee Eredivisie-coaches. Dit zorgde al meerdere keren voor hilarische beelden (zie video onderaan dit artikel). De mannen van Voetbal Inside vinden het ook elke keer weer een genot om naar te kijken en ze blikken er dan ook vaak op terug in hun programma. Dat was deze week ook weer het geval. René van der Gijp en Johan Derksen genieten er elke keer weer van, waarschijnlijk omdat zij weten hoe het is om nagedaan te worden. Carlo Boszhard persifleerde de analisten een aantal jaar geleden namelijk ook al meerdere malen.

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben in hun show al vaker grappen gemaakt over Dick Advocaat en zijn passie voor geld. Voor hun komt Advocaat als Koning Euro dus niet geheel uit de lucht vallen.

Bron: Youtube, Veronica Inside