18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win Free Bet bij inzetten op toppers Nederland en Engeland

Tim Giesbers

Dit weekend staan er weer een aantal mooie affiches op het programma in de voetbalwereld. Zaterdag speelt bijvoorbeeld Real Madrid tegen Valencia, maar vooral zondag staan er spannende wedstrijden op het programma, zoals Liverpool – Everton, AS Roma – Internazionale, Feyenoord – PSV en Arsenal – Tottenham Hotspur.

Voor die laatste twee wedstrijden heeft Toto nu een mooie actie. Mocht je namelijk op beide wedstrijden gezamenlijk inzetten met een minimale inzet van 10 euro, dan ontvang je een Free Bet van 5 euro van Toto. Deze kun je dan weer inzetten om opnieuw te wedden.

Inzet

Bij beide duels staat er wat op het spel. PSV hoopt de voorsprong op Ajax minimaal te behouden en wellicht uit te breiden, terwijl Feyenoord de achtervolgers op plek drie af wil wenden. Arsenal kan ondertussen toetreden tot de top vier van de Premier League bij winst, terwijl Tottenham Hotspur de druk op Manchester City en Liverpool op wil voeren.

Voor de Free Bet moet je de twee wedstrijden combineren in één weddenschap met een minimale inzet van 10 euro. Ook moet je zorgen dat de gecombineerde quotering minimaal 1.50 is. Deze moet ingezet zijn voor de aftrap van Feyenoord – PSV, zondag 2 december om 14.30 uur. De Free Bet zal dan direct in je promotielijst staan en deze is te gebruiken tot en met zondag 9 december.