18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win een voetbalshirt

Tim Giesbers

Dit weekend betekent in veel competitie de start van het nieuwe seizoen. Zo wordt in de Eredivisie, Premier League, Ligue 1 en Süper Lig voor het eerst afgetrapt. In Duitsland en Spanje staan dan weer de nationale supercups op het programma. Zo zijn er genoeg wedstrijden te vinden om op te wedden dit weekeinde.

Vanwege de huidige wetgeving mag er binnen de Nederlandse grenzen alleen gewed worden bij Toto, de enige aanbieder met een officiële licentie. Wanneer je dat doet dit weekend, loop je tevens kans een voetbalshirt van je favoriete team te winnen. Dat is namelijk een winactie van Toto.

Voetbalshop

Mensen die willen meedingen naar een voetbalshirt hoeven niets speciaals te doen, behalve dit weekend een inzet plaatsen ter waarde van minimaal vijf euro. Wanneer je dat doet, ding je automatisch mee naar de prijs. In totaal deelt Toto drie voetbalshirts uit, per account kan maar één keer gewonnen worden. In totaal dingt een account tot vijftig keer mee naar de prijs, dus men kan vaker inzetten.

Voor de shirts kan gekozen worden uit het volledige assortiment van voetbalshop.nl, aangevuld met het shirt van Feyenoord. De maximale aankoopprijs van het shirt is negentig euro. Zorg dat je zorgvuldig kiest, want het shirt kan niet geruild worden.

Let op: de actie geldt tot en met aanstaande 12 augustus. Weddenschappen na deze datum dingen niet meer mee naar de shirts. Kijk voor alle voorwaarden op de website van Toto.