18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win een Free Bet bij setwinst Kiki Bertens

Tim Giesbers

Kiki Bertens mag deze week meedoen aan de WTA Finals in Singapore omdat de nummer 1 van de wereld, Simona Halep, kampt met een rugblessure. De Nederlandse tennisster begon uitstekend aan het toernooi, met een zege op de hoogst geplaatste Angelique Kerber en daarna verloor ze van Sloane Stephens. Toto heeft nu een mooie actie wanneer je inzet op Bertens.

Vrijdag 26 oktober speelt Bertens haar derde en laatste groepswedstrijd tegen de Japanse Naomi Osaka. Deze wedstrijd kan bepalend zijn. Osaka staat namelijk op de laatste plaats in de groep en Bertens kan zich met een overwinning plaatsen voor de knock-outfase. In dat geval kan ze mogelijk zaterdag de halve finale en zondag de finale spelen.

Gegarandeerd

Bij alle wedstrijden die Bertens nog speelt op het toernooi heeft Toto een actie. Wanneer je bij een duel van de tennisster minimaal 2 euro inzet, krijg je per setwinst een Free Bet ter waarde van 1 euro van het wedkantoor. Tot nu toe won Bertens in elke wedstrijd minimaal één set.

Voor de weddenschap maakt het niet uit of je inzet op Bertens of haar tegenstander. Het maakt zelfs niet uit of je weddenschap de juiste blijkt te zijn. Per gewonnen set van Bertens krijg je gegarandeerd een Free Bet. Deze krijg je de werkdag erna voor 12.00 uur op je account toegevoegd en de Free Bet is een week geldig.

Groepswedstrijd

Deze actie geldt nog voor alle wedstrijden die Bertens nog speelt in Singapore, maar dus vooral voor de groepswedstrijd tegen Osaka. Die speelt ze namelijk sowieso. Voor de eventuele halve finale of finale moet ze zich nog zien te plaatsen.